אופן הכנה:
על מחבת יבשה על אש נמוכה צורבים מלאווח כשצד אחד מוכן לחלוטין והשני למחצה.
מורידים את המלאווח מהמחבת, מרססים / שופכים מעט שמן זית.
מקשקשים את הביצים ושופכים למחבת.
מיד מניחים את המלאווח כשצדו המוכן כלפיי החביתה.
לאחר שהחביתה התנתקה מהמחבת באופן טבעי (תרגישו עם המרית), הופכים ומכבים את האש.
מניחים על החביתה את כל התוספות והתבלינים.
מגלגלים את המלאווח, מדליקים את האש שוב למשך 2 דק' ומגישים – בתאבון.
אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.
הכנתם.ן מלאווח חביתה? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.
מחפשים עוד מתכונים עם מלאווח? לחצו כאן לכל מתכוני המלאווח שלי