אופן הכנה:
במחבת יבשה על אש נמוכה צורבים מלאווח משני צדדיו.
מכבים את האש ובעזרת מלקחיים מפרידים באמצע השכבות ל2 שכבות שוות ומניחים בצד.
מורחים על הצד הצרוב שוקולד נוטלה, חצי בננה פרוסה וסוגרים לפי דוגמא בסרטון.
מדליקים את האש וצורבים היטב משני צדדים.
מורידים לצלחת את המלאווח בננה לוטי ומזלפים חלב מרוכז מעל – בתאבון.
אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.
הכנתם.ן מלאווח בננה לוטי? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.
מחפשים עוד מתכונים עם מלאווח? לחצו כאן לכל מתכוני המלאווח שלי