אופן הכנה:
בקערה של המיקסר מכניסים את המרכיבים של הלאפה לפי סדר המצרכים.
מפעילים את המיקסר למשך 8 דק׳ על לישה איטית.
בעזרת קלף מעבירים את הבצק למשטח מקומח, מרדדים לצורת נקניק ופורסים ל12 חתיכות שוות.
מכדררים את הפרוסות לכדורים סגורים, מעבירים למגש מקומח, מכסים במגבת וממתינים כ-20 דק׳.
על משטח מעט מקומח ובעזרת מערוך, מרדדים את כדורי הבצק ממש לעובי כמעט שקוף – יש לקמח את כדורי הבצק משני הצדדים.
על מחבת יבש ועל אש גבוהה נזרוק את הלאפות, אתם תראה שהלאפות מתנפחות ממש כמו בלון! (לעבוד רק על מחבת חמה)
הופכים שהלאפה חרוכה ומעבירים למגבת שהלאפה מוכנה – סופר חשוב לשמור את הלאפות בתוך מגבת! זה הסוד לרכות.
שימו לב – בין הכנה של לאפה ללאפה יש לכסות את הלאפות עם המגבת (דוגמא בסרטון)
אם אוכלים במקום בתאבון!
רוצים לשמור את הלאפה למאוחר יותר? עטפו את הלאפות מיד בתום ההכנה יחד עם המגבת השקית ניילון ואטמו היטב
הלאפה הזאת פשוט טעימות עם הכל! ניגוב חומוס או טחינה ועד שווארמה וקבב ❤️👆🏻
אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.
הכנתם.ן לאפה ביתית רכה? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.
עפתם על הלאפה ביתית רכה ומחפשים עוד מתכונים מעולים לארוחת ערב? כל המתכונים שלי לארוחת ערב מחכים לכם ממש פה.