מצרכים:
• כוס פצפוצי אורז
• ½ חבילה שוקולד חלב (50 גרם)
• כף חלב
• כף גדושה נוטלה
• שקית במבה נוגט
• חבילה שוקולד מריר (100 גרם)
• ½ חבילה שוקולד לבן (50 גרם)
אופן הכנה:
בספל שופכים כוס פצפוצי אורז, שוקלד חלב, חלב ונוטלה.
מכניסים למיקרו למשך 45/65 שניות עד שהשוקולד חלב נמס (זהירות לא לשרוף את השוקולד!!)
מערבבים היטב את הספל ומעבירים לקופסא פלסטיק קטנה.
מהדקים היטב את התערובת בעזרת כפית.
מוסיפים 2 שכבות במבה נוגט ומהדקים (דוגמא בסרטון)
ממיסים 30 גרם שוקולד מריר, שופכים מלמעלה ויוצרים שכבה אחידה.
מכניסים למקפיא למשך 24 שעות.
מוציאים מהמקפיא, משחררים בעדינות מהקופסא ומעבירים את החטיף לרשת.
ממיסים 70 גרם שוקולד מריר ושופכים מעל (שימו לב זה יתקשה בתוך דקה לא לגעת בכלום)
ממיסים שוקולד לבן ובעזרת כפית יוצרים פסים כפי שאתם אוהבים.
ממתינים כ2 דק׳ וניתן לאכול.
רוצים לשמור לאחר כך? תכניסו למקפיא ותוציאו 5 דק׳ לפני שאתם רוצים לאכול ❤️
בתאבון🥰
אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.
הכנתם.ן? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.
ואם אהבתם את המתכון הזה לטעמי ביתי, אתם חייבים להכין את העוגיות אמסטרדם החלומיות האלו!