ברוכים הבאים לבלוג שלי

נעים להכיר
אני רובי מיכאל, בן 33 ,ממבשרת ציון. גדלתי בבית ממוצא כורדי, בית חם ופתוח שתמיד מלא במשפחה וחברים, בית שבו הכל סובב סביב אוכל טוב, ככה זה שכולן בבית בשלניות טובות – אימי, אחיותיי, דודותיי…

בית ספר לקובה

חולמים לגלגל קובה ממש כמו סבתא?
בואו ללמוד איך להכין את הקובה המושלם בבית הספר הראשון והיחיד מסוגו בארץ ובעולם!

חזה עוף עם ירקות במחבת אחת – בנוסח אסייתי

חזה עוף עם ירקות שמכינים במחבת ב-5 דקות עבודה, רק להניח את כל המצרכים במחבת, והתוצאה חזה עוף רך ועסיסי בתיבול אסייתי מושלם
דירוג מתכון
0.0/5

בית ספר לקובה

חולמים לגלגל קובה ממש כמו סבתא?
בואו ללמוד איך להכין את הקובה המושלם בבית הספר הראשון והיחיד מסוגו בארץ ובעולם!

מצרכים:

חזה עוף שלם (300/350 גרם)
2 ראשי באק צ׳וי
ראש ברוקולי
½ ראש כרוב לבן קטן
2 בצל ירוק
חצי לימון (מיץ)
3 כפות רוטב סויה
כף שמן שומשום
2 כפות דבש
כף שטוחה צ׳ילי גרוס
חצי כוס מים

אופן הכנה:

במחבת מרופדת נייר אפייה, מניחים את החזה עוף במרכז ואת הירקות בחיתוך גס מסביב (דוגמא בסרטון).
שופכים מיץ לימון, רוטב סויה, שמן שומשום, דבש וצ׳ילי גרוס באחידות.
מכסים במכסה מתאים (חשוב לאידוי!) ומדליקים את האש על להבה בינונית. (שימו לב שלא הדלקנו אש מההתחלה)
לאחר 5 דק׳ מוסיפים את המים, מכסים שנית ומבשלים למשך 12 דק׳ נוספות.
מכבים את האש, מחכים 2 דק׳ ופורסים את החזה עוף.
מוכן בתאבון!

מומלץ להגיש לצד מלפפון ירוק ולפזר מעט בצל ירוק טרי מעל.

אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.

הכנתם.ן? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.

למתכון של חזה עוף פטריות וערמונים במחבת אחת לחצו כאן

למתכון של חזה עוף ירקות וסחוג במחבת אחת לחצו כאן

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

כיף לראותך! כנס/י לאתר

בואו והצטרפו אלינו לשיתוף המתכון שלנו!

העתק קישור