אופן הכנה:
במחבת מרופדת נייר אפייה, מניחים את החזה עוף במרכז ואת הירקות בחיתוך גס מסביב (דוגמא בסרטון).
שופכים מיץ לימון, רוטב סויה, שמן שומשום, דבש וצ׳ילי גרוס באחידות.
מכסים במכסה מתאים (חשוב לאידוי!) ומדליקים את האש על להבה בינונית. (שימו לב שלא הדלקנו אש מההתחלה)
לאחר 5 דק׳ מוסיפים את המים, מכסים שנית ומבשלים למשך 12 דק׳ נוספות.
מכבים את האש, מחכים 2 דק׳ ופורסים את החזה עוף.
מוכן בתאבון!
מומלץ להגיש לצד מלפפון ירוק ולפזר מעט בצל ירוק טרי מעל.
אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.
הכנתם.ן? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.
למתכון של חזה עוף פטריות וערמונים במחבת אחת לחצו כאן
למתכון של חזה עוף ירקות וסחוג במחבת אחת לחצו כאן