אופן הכנה ביצוע :
בהכשרת הלבבות עוף לא די במליחה חיצונית בלבד, אלא יש להוציא את הדם הקרוש שבחללם ולהסיר את ערלתו.
חותכים את הלכלוך הנמצא בתחתית הלב, לאחר מכן חותכים את "השפיץ" של הלב, חוצים את הלב לשתיים ותחת מים זורמים או בקערת מים גדולה מנקים את קרשי הדם היטב.
לאחר ניקיון יש להשרות בקערה מלאה במים ומלח גס מעורבב, למשך שעתיים.
לאחר מכן מסננים את הלבבות עוף, משפדים ומעלים למנגל – במנגל יש להוסיף רק פלפל שחור.
בתאבון
קבלו עוד מתכון מעולה למנגל – קבב על שיפוד מתכת
אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.
הכנתם.ן עגבניות ממולאות בשר? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.
מחפשים עוד מתכונים מעולים לארוחת צהריים? כל המתכונים שלי לארוחת צהריים מחכים לכם ממש פה.