אופן ההכנה:
בקערה של המיקסר מכניסים את כל מרכיבי המתכון לפי הסדר הכתוב, מפעילים את המיקסר למשך 10 דקות על מהירות איטית.
הבצק לא צריך להיות חלק אך אחיד
מעבירים לקערה משומנת סוגרים עם ניילון נצמד למשך שעה.
לאחר מכן מקמחים משטח עבודה, ומרדדים את הבצק לעובי 1 ס״מ, לאחר מכן מעבירים למגש מקומח, מרדדים שוב ומכניסים למקרר למשך 30 דק׳ או 15 דק׳ למקפיא.
מוציאים מהקירור וקורצים לדונאטס קטנים ומעבירים את הדונאטס לקוביות נייר אפייה על מגש.
מתפיחים בתנור כבוי (וסגור) שבתחתית התנור נניח קערת מים חמים למשך 30 דק׳
בסיר שמן עמוק מחממים שמן ל-160 מעלות (כן חייב למדוד טמפ׳)
מטגנים את הדונאטס בערך 2.5 דקות מכל צד – בכל תהליך הטיגון שומרים על טמפ׳ מקסימום 165 מינימום 155.
מעבירים את הדונאטס לנייר סופג, מורחים בסירופ סוכר משני הצדדים ומיד מעבירים לקערה עם סוכר וקינמון, מרפדים את הדונאטס ומסדרים במגש.
המתכון מתאים ל-25 דונאטס
אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.
הכנתם.ן דונאטס סוכר וקינמון? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.
עפתם על הדונאטס ומחפשים גם מתכון לסופגניות קלאסיות? קבלו מתכון מנצח!