אופן ההכנה:
בסיר סוטאז מחממים שמן זית ומצרפים את קוביות הבשר יחד עם המלח.
מערבבים היטב וצורבים טוב מכל הצדדים.
מוסיפים את הפולפה ורסק העגבניות וממשיכים לערבב במשך 3/4 דק׳ לצריבת העגבניות.
שופכים פנימה את המים יחד עם התבלינים ומערבבים.
מיד נוסיף את השעועית הירוקה לאחר שטיפה, קיטום וחיתוך לרצועות של 3/4 ס״מ.
מכסים במכסה ומורידים לאש נמוכה למשך 3 שעות בדיוק – בעבוע עדין.
מוכן!
מגישים לצד אורז ובתאבון
פרסום בשיתוף יכין
אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.
הכנתם.ן שעועית ירוקה ברוטב עגבניות עם קוביות בשר מתפרק? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.