כשר

ברוכים הבאים לבלוג שלי

נעים להכיר
אני רובי מיכאל, בן 33 ,ממבשרת ציון. גדלתי בבית ממוצא כורדי, בית חם ופתוח שתמיד מלא במשפחה וחברים, בית שבו הכל סובב סביב אוכל טוב, ככה זה שכולן בבית בשלניות טובות – אימי, אחיותיי, דודותיי…

בית ספר לקובה

חולמים לגלגל קובה ממש כמו סבתא?
בואו ללמוד איך להכין את הקובה המושלם בבית הספר הראשון והיחיד מסוגו בארץ ובעולם!

צלי כתף ברוטב יין לבן וארטישוק ירושלמי

צלי כתף ברוטב יין לבן עם ארטישוק ירושלמי - תבשיל חגיגי ורך במיוחד, שמשלב טעמים עמוקים ועשירים. מתכון קל, מרשים ומושלם לשבתות וחגים.
דירוג מתכון
0.0/5

בית ספר לקובה

חולמים לגלגל קובה ממש כמו סבתא?
בואו ללמוד איך להכין את הקובה המושלם בבית הספר הראשון והיחיד מסוגו בארץ ובעולם!

מצרכים:

  • לבשר:
  • לתבשיל:
  • להגשה:
No data was found

אופן ההכנה:


מחממים תנור ל-160 מעלות טורבו.
מניחים את פרוסות הבשר על נייר אפייה ומתבלים.
מסדרים את הפרוסות בצמוד אחת לשניה ומניחים על הנייר אפייה כגוש אחד.
משמנים וסוגרים בנייר אפייה כפול ורדיד אלומניום כפול.
מכניסים לתנור למשך 3 שעות בדיוק.
אופציה ראשונה להכניס למקרר ולהמשיך את התבשיל בבוקר (נוח לערב חג) או לתת מנוחה של 20 דקות ולהמשיך כרגיל.
בסיר סוטאז מחממים שמן זית וצורבים היטב עד לצבע שחום חזק ארטישוק ירושלמי, כרישה ופטריות חתוכות לרבעים שאותם נתבל במלח ופלפל בלבד.
לאחר מכן מוסיפים יין לבן, מביאים לרתיחה ומגדרים את המשקעים בסיר.
במקביל מערבבים מים רותחים עם הדבש ומוסיפים לסיר.
מיד מצרפים את הצלי כתף לסיר יחד עם הנוזלים ומבשלים המשקעים שנותרו בנייר אפייה.
ממשיכים בישול עם מכסה פתוח במשך שעה ומוכן! מפזרים פטרוזיליה קצוצה מעל ומגישים.

אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.

הכנתם.ן צלי כתף ברוטב יין לבן וארטישוק ירושלמי? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.

ולצד הצלי כתף ברוטב יין לבן חייב אורז לבן קלאסי!

פרסום במימון סנפרוסט

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

כיף לראותך! כנס/י לאתר

בואו והצטרפו אלינו לשיתוף המתכון שלנו!

העתק קישור