אופן ההכנה:
מחממים תנור ל-160 מעלות טורבו.
מנפים את הקמח לקערה גדולה ועמוקה.
מוסיפים את השמנת חמוצה, חמאה חתוכה לקוביות, בולגרית ואת השקית טריו למעט כוס שנשמור בצד.
מערבבים היטב את המצרכים עד לקבלת בצק אחיד.
בעזרת ידיים רטובות מחלקים את הבצק ל-20 כדורים שווים ומניחים במגש מרופד נייר אפייה.
מרטיבים את הידיים שוב ומרדדים במעט את כדורי הבצק ומעל מפזרים באופן שווה את הכוס הטריו ששמרנו בצד.
מכניסים לתנור למשך כ-35 דק׳ ועד לקבלת צבע שחום.
מוציאים לצינון של 15 דק׳ ואפשר לאכול.
האם אפשר להוסיף תוספות? כן רגע לפני שמערבבים אפשר להוסיף זיתים או תירס או עגבניות מיובשות ובעקרון כל תוספת שאוהבים.
ניתן לפזר שומשום לפני ההכנסה לתנור? כן, גם קצח ו/או תבלין של בייגל אמריקאי.
איך לשמור על טריות של הלחמניות בואיקוס? לאחר צינון לטמפ׳ החדר יש לשמור בשקית אטומה, ניתן להקפיא לאחר צינון כשעוטפים אחת אחת בניילון נצמד.
להפשרה פשוט מניחים מחוץ למקפיא עד שמפשיר.
הכנתם.ן לחמניות בואיקוס? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.
אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.
ולצד הלחמניות בואיקוס הכי מתאים סלט ירוק פרשי עם תפוחים וחמוציות!
פרסום במימון תנובה