אופן הכנה:
בעזרת כף גלידה יוצרים כדורי גלידה גדולים ומניחים על מגש מתכת מרופד נייר אפייה.
מכניסים למקפיא למשך 30 דק׳.
בשקית מרסקים קורנפלקס בעזרת מערוך ומעבירים לצלחת עמוקה.
בצלחת דומה שוברים ביצה ומקשקשים.
מוציאים את הגלידה מהמקפיא, טובלים בביצה, קורנפלקס, שוב בביצה ומהדקים עם עוד קורנפלקס.
מחזירים למגש המרופד נייר אפייה ומחזירים למקפיא.
בזמן הזה מחממים סיר גבוה עם שמן, על אש בינונית.
לאחר 25 דק׳ מורידים לאש נמוכה ובעזרת כף ספגטי מניחים את כדור הגלידה בשמן.
לאחר קבלת צבע זהוב (ממש ייקח לכם 45 שניות!) מוציאים מהשמן ומניחים בצלחת.
מזליפים את הקרם פיסטוק על הכדור, מוסיפים נשיקה של קצפת ומפזרים פיסטוקים מרוסקים מעל.
מוכן – בתאבון 😍
** חשוב מאוד – שימו דגש על שלב הקפאת כדורי הגלידה בכל שלב ושלב – אין לעבוד עם גלידה רכה.
אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.
הכנתם.ן ועפתם על הכדור גלידה המטוגן? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.
ואם אהבתם את כדור גלידה המטוגן לחצו כאן לעוד קינוחים ממכרים