מצרכים:
• 100 גרם רסק עגבניות 22 BX (אריזה אישית)
• כף אורגנו
• כפית שטוחה פלפל שחור
• כפית שטוחה מלח
• כף שמן זית
• 2 עגבניות אדומות גדולות מגורדות
• 250 גרם בצק עלים מרודד (קנוי)
• ½1 כוס גבינה צהובה מוצרלה מגורדת
• ½ כוס זיתים ירוקים חתוכים
אופן הכנה:
מחממים תנור ל180 מעלות.
מתחילים ברוטב, לוקחים קערית שופכים את הרסק עגבניות, תבלינים ושמן זית, מערבבים היטב, מוסיפים את העגבניות המגודרות ומערבבים עד לקבלת לרוטב אחיד.
מרדדים במעט את הבצק עלים, מורחים את הרוטב באחידות, מפזרים כוס גבינה מגורדת ומעל זיתים ירוקים חתוכים.
מגלגלים את הבצק בצורת רולדה ואז חותכים באופן שווה בעובי 2 אצבעות, מסדרים בתבנית מרופדת נייר אפייה ומוסיפים את חצי הכוס גבינה מלמעלה, מכניסים לתנור למשך 30-32 דקות ומוכן – תהנו.
אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.
הכנתם.ן? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.
מחפשים עוד מתכונים מעולים לארוחת ערב? כל המתכונים שלי לארוחת ערב מחכים לכם ממש פה.
ג'חנון פיצה ושיסלחו לי התימנים והאיטלקים
מצרכים:
• 100 גרם רסק עגבניות 22 BX (אריזה אישית)
• ½ כפית פלפל שחור
• ½ כפית שום גבישי (או אבקת שום)
• כפית אורגנו
• כף שמן זית
• 2 עגבניות אדומות גדולות מגורדות
• ½ כפית שטוחה מלח
• 2 יחידות ג'חנון (אפשר גם קנוי שמתאים להכנה מהירה)
• ½1 כוס גבינה צהובה מוצרלה מגורדת
• ½ כוס זיתים ירוקים חתוכים
אופן הכנה:
מחממים תנור ל180 מעלות.
מתחילים ברוטב, לוקחים קערית שופכים את הרסק עגבניות, תבלינים ושמן זית, מערבבים היטב, מוסיפים את העגבניות המגודרות ומערבבים עד לקבלת לרוטב אחיד.
לוקחים את הג'חנון (אם קנוי אז מופשר), פותחים את השכבות (דוגמה בסרטון), מורחים את הרוטב באחידות, מפזרים כוס גבינה מגורדת ומעל זיתים ירוקים חתוכים.
מגלגלים את הג'חנון בצורת רולדה ואז חותכים באופן שווה בעובי 2 אצבעות, מסדרים בתבנית מרופדת נייר אפייה ומוסיפים את חצי הכוס גבינה מלמעלה, מכניסים לתנור למשך 30-32 דקות לתנור אם זה ג'חנון קנוי (מופשר) או למשך 15-17 דקות אם זה ג'חנון מוכן – מוציאים מהתנור ומוכן.
מומלץ להגיש לצד ביצים רכות קשות