כשר

ברוכים הבאים לבלוג שלי

נעים להכיר
אני רובי מיכאל, בן 33 ,ממבשרת ציון. גדלתי בבית ממוצא כורדי, בית חם ופתוח שתמיד מלא במשפחה וחברים, בית שבו הכל סובב סביב אוכל טוב, ככה זה שכולן בבית בשלניות טובות – אימי, אחיותיי, דודותיי…

בית ספר לקובה

חולמים לגלגל קובה ממש כמו סבתא?
בואו ללמוד איך להכין את הקובה המושלם בבית הספר הראשון והיחיד מסוגו בארץ ובעולם!

לזניה כשרה לפסח

לזניה כשרה לפסח מושלמת וקלה להכנה שהולכת להיות קבועה אצלכם בפסח - מתכון ללזניה עם מצות, רוטב עגבניות וגבינות כשרה לפסח.
דירוג מתכון
0.0/5

בית ספר לקובה

חולמים לגלגל קובה ממש כמו סבתא?
בואו ללמוד איך להכין את הקובה המושלם בבית הספר הראשון והיחיד מסוגו בארץ ובעולם!

מצרכים:

פחית עגבניות איטלקיות (400 גרם)
1 וחצי כפית מלח
חצי כפית פלפל שחור
כפית אבקת שום
כפית אורגנו
חצי כפית בזיליקום
5 עגבניות שרי תמר
5 מצות
300 גרם מיקס גבינות - מוצרלה, גאודה ופרמז׳ן
5 משולשים גבינה מותכת
2 כפות רסק עגבניות 28BX
כפית סוכר
כוס מים
חצי כוס חלב

אופן הכנה:

מחממים תנור ל-180 מעלות.
בקערית נערבב את העגבניות איטלקיות, כפית מלח, תבלינים ועגבניות שרי חתוכות לקוביות.
בקערה נפרדת נערבב את מיקס הגבינות שלנו (יש אפשרות חופשית לערבב איזה גבינות שאתם אוהבים)
מתחילים לבנות את הלזניה בתבנית.
שכבה ראשונה מצה ומוסיפים מעל מצקת של רוטב העגבניות, שכבה של מיקס גבינות ושוב מצה.
מורחים רוטב במצה השנייה ומוסיפים גבינה מותכת.
מוסיפים עוד שכבה של מצה, רוטב ומיקס גבינות.
בקערה נפרדת מערבבים רסק עגבניות, חצי כפית מלח, סוכר, מים וחלב.
שופכים באחידות את הנוזלים על הלזניה, סוגרים עם נייר כסף ויוצרים 2 חורים קטנים בנייר כסף.
מכניסים לתנור למשך 20 דק׳ עטוף.
מורידים את העטיפה ומחזירים לתנור למשך 15 דק׳ נוספות.
מומלץ לטרוף מיד אחרי שיצא מהתנור.

אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.

הכנתם.ן לזניה כשרה לפסח? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.

ואם אהבתם את המתכון ללזניה כשרה לפסח, אתם חייבית לנסות את הסלט חצילים המעולה הזה!

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

כיף לראותך! כנס/י לאתר

בואו והצטרפו אלינו לשיתוף המתכון שלנו!

העתק קישור