אופן הכנה:
מחממים תנור ל-180 מעלות.
בקערית נערבב את העגבניות איטלקיות, כפית מלח, תבלינים ועגבניות שרי חתוכות לקוביות.
בקערה נפרדת נערבב את מיקס הגבינות שלנו (יש אפשרות חופשית לערבב איזה גבינות שאתם אוהבים)
מתחילים לבנות את הלזניה בתבנית.
שכבה ראשונה מצה ומוסיפים מעל מצקת של רוטב העגבניות, שכבה של מיקס גבינות ושוב מצה.
מורחים רוטב במצה השנייה ומוסיפים גבינה מותכת.
מוסיפים עוד שכבה של מצה, רוטב ומיקס גבינות.
בקערה נפרדת מערבבים רסק עגבניות, חצי כפית מלח, סוכר, מים וחלב.
שופכים באחידות את הנוזלים על הלזניה, סוגרים עם נייר כסף ויוצרים 2 חורים קטנים בנייר כסף.
מכניסים לתנור למשך 20 דק׳ עטוף.
מורידים את העטיפה ומחזירים לתנור למשך 15 דק׳ נוספות.
מומלץ לטרוף מיד אחרי שיצא מהתנור.
אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.
הכנתם.ן לזניה כשרה לפסח? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.
ואם אהבתם את המתכון ללזניה כשרה לפסח, אתם חייבית לנסות את הסלט חצילים המעולה הזה!