אופן ההכנה:
לסיר עם מים קרים מכניסים את התפוח אדמה ומביאים לרתיחה.
מרגע הרתיחה מורידים לאש בינונית למשך שעה.
10 דק׳ לפני שמוכן, חותכים את הפטריות לקוביות קטנות, מכניסים לקערה יחד עם תירס וחצי כוס מוצרלה.
מחממים תנור ל-180 מעלות טורבו.
מניחים את תפוח האדמה על מגבת, פותחים לחצי, בעזרת כף מרוקנים את תוכן התפוח אדמה לקערה ומשאירים שוליים בעובי 1 ס״מ.
מוסיפים את החמאה, מלח, שום גבישי, פלפל ומועכבים בעזרת מזלג עד לקבלת מלית אחידה.
ממלאים את תפוחי האדמה במלית ומניחים על מגש מרופד נייר אפייה.
מפזרים באופן אחיד חצי כוס מוצרלה על התפוח אדמה ומכניסים לתנור למשך מינימום 10 דק׳ ועד לקבלת צבע שחום לגבינה כפי שאוהבים – אני הכנסתי למשך 12 דק׳
מוכן! חותכים עלי עירית מעל התפוח אדמה המוקרם ובתאבון (לא חובה)
כמו ששמתם לב, זאת חמאה חדשה ודלת שומן שמגיעה באריזת בלוק שניתן לבשל איתה
פרסום במימון לורפק
אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.
הכנתם.ן תפוח אדמה מוקרם? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.
אהבתם את התפוח אדמה מוקרם? אתם חייבים לנסות את הצ'יפס גראטן המושלם הזה