ברוכים הבאים לבלוג שלי

נעים להכיר
אני רובי מיכאל, בן 32 ,ממבשרת ציון. גדלתי בבית ממוצא כורדי, בית חם ופתוח שתמיד מלא במשפחה וחברים, בית שבו הכל סובב סביב אוכל טוב, ככה זה שכולן בבית בשלניות טובות – אימי, אחיותיי, דודותיי…

צ׳יפס סלק קריספי

צ׳יפס סלק קריספי וממכר! אחד הנשנושים היותר כיפים וטעימים שתכינו והוא גם הולך מושלם לצד ההמבורגר או השניצל - ממליץ מראש להכפיל כמויות

דירוג מתכון

0.0

שיתוף

מצרכים:

2 סלקים אדומים
כף גדושה קורנפלור
כף גדושה קמח

אופן הכנה:

ממלאים שמן בסיר גבוה, כשליש מגובה הסיר (לא יותר!!)
מחממים את השמן ל-170 מעלות.
בזמן שהשמן מתחמם קולפים את הסלק דק בעזרת קולפן (זורקים את הקליפות)
בקערה מערבבים את הסלק, קורנפלור וקמח עד לספיגה אחידה בין הקילופי סלק.
ברגע שהגענו ל-170 מעלות זורקים בקבוצות קטנות את הסלק ומערבבים בעזרת כף הגשה גדולה וארוכה עד שתראו שהסלק מפסיק לבעבע.
במגש מרופדת נייר סופג (בנדיבות!) מעבירים את הסלק המטוגן וממתינים כ-5 דק׳ לייבוש וקירור.
צ׳יפס סלק סופר קריספי וטעים – בתאבון.

אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.

הכנתם.ן צ׳יפס סלק? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.

ואם אהבתם את המתכון הזה לצ'יפס סלק, אתם חייבים לנסות את הצ'יפס בטטה הממכר הזה!

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

פוסטים שאולי יעניינו אותך

0.0/5
0.0/5

שניכנס לאזור האישי שלך