אופן הכנה:
בקערה מערבבים את את השומשום לבן והשחור והתבלינים.
את הטונה מורחים בשמן שומשום ומניחים על השומשום להדבקה מרבית.
במחבת על אש בינונית מניחים את הטונה למשך דקה מכל צד.
מורידים מהאש פורסים לקוביות ומניחים על האורז סושי יחד עם ירקות ופירות שאוהבים.
מומלץ לצד רטבים כמו סויה, טריאקי וספייסי מיונז.
אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.
הכנתם.ן? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.
ואם אהבתם את המתכון הזה לפוקי בול עם טטאקי טונה, אתם חייבים לנסות את המתכוני סושי המעולים האלה!