ברוכים הבאים לבלוג שלי

נעים להכיר
אני רובי מיכאל, בן 32 ,ממבשרת ציון. גדלתי בבית ממוצא כורדי, בית חם ופתוח שתמיד מלא במשפחה וחברים, בית שבו הכל סובב סביב אוכל טוב, ככה זה שכולן בבית בשלניות טובות – אימי, אחיותיי, דודותיי…

חצ׳ופיתה – חצ'פורי בתוך פיתה

על חצ'ופיתה שמעתם? חצ'פורי בתוך פיתה הכי פשוט וטעים שיש! מתכון מושלם להכין יחד עם הילדים בזמן החופש הגדול או לארוחת ערב.

דירוג מתכון

0.0

שיתוף

מצרכים:

פיתה (אפשר גם כוסמין)
2 פרוסות גבינה צהובה
חצי פרוסה בולגרית
כף חמאה
כף שמן זית
כפית שומשום
ביצה

אופן ההכנה:

מחממים תנור ל-160 מעלות טורבו.
יוצרים עיגול בפיתה בעזרת מכסה של קיסמים או רינג.
ממלאים את דפנות הפיצה בגבינה צהובה ובולגרית.
מניחים חמאה במרכז העיגול ושוברים ביצה פנימה.
מורחים שמן זית מסביב לעיגול הפיתה, מפזרים שומשום ומכניסים את החצ׳ופיתה לתנור למשך 30 דק׳ או עד למידת העשייה שאתם אוהבים בביצה.

אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.

הכנתם.ן חצ׳ופיתה? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.

החצ׳ופיתה עשתה לכם חשק להכין אצ'רולי חצ'פורי אורגינל? המתכון מחכה לכם ממש פה

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

פוסטים שאולי יעניינו אותך

0.0/5
0.0/5

שניכנס לאזור האישי שלך