אופן ההכנה:
בקערה מערבבים את כל מצרכים המילוי, ממלאים את הבשר שחתוך בצורת כיס כ-3/4 עומק ותופרים בעזרת חוט המותר לבישול.
צורבים את הקאסות בסיר ענק עד לקבלת צבע שחום יחד עם בצל שלם, מוסיפים את הרסק לתחתית הסיר וברגע שיש ריח נהדר מוסיפים את המים.
מתבלים לפי רשימת המצרכים ברגע הרתיחה מוסיפים קובה וסופרים שעה בדיוק.
לאחר שעה מורידים מהאש לצינון לטמפ׳ החדר.
מי שמכין ביום חמישי מכניס למקרר עד שישי בערב, מי שמכין בשישי בבוקר יכול להשאיר מחוץ למקרר עד הערב.
בשישי בערב לאחר ארוחת ליל שבת מניחים על הפלטה עד למחרת בבוקר בשעה 12:00 ואוכלים.
רוצים ללמוד להכין קובה? לחצו כאן!
אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.
הכנתם.ן חמין חגיגי של כורדים? אל תשכחו לצלם את ולתייג אותי באינסטגרם שלי.
ואחרי שהתענגתם על החמין חגיגי של כורדים, אתם חייבים לנסות להכין יפרח!