ברוכים הבאים לבלוג שלי

נעים להכיר
אני רובי מיכאל, בן 32 ,ממבשרת ציון. גדלתי בבית ממוצא כורדי, בית חם ופתוח שתמיד מלא במשפחה וחברים, בית שבו הכל סובב סביב אוכל טוב, ככה זה שכולן בבית בשלניות טובות – אימי, אחיותיי, דודותיי…

שבלולי פיצה מבצק פילו

שבלולי פיצה מבצק פילו שמכינים בקלות ובמהירות ומקבלים בורקס קראנצ'י ומפנק - מושלמים לארוחת ערב שהילדים וגם המבוגרים ממש יאהבו

דירוג מתכון

0.0

שיתוף

מצרכים:

100 גרם רסק עגבניות 22 BX (אריזה אישית)
כף אורגנו
חצי כפית פלפל שחור
חצי כפית מלח
עגבנייה אדומה גדולה מגורדות
8 דפי בצק פילו
ספריי שמן זית בטעם שום של עץ הזית
3 כוסות גבינה צהובה \ מוצרלה מגורדת
כוס זיתים ירוקים חתוכים

אופן הכנה:

לפני שמתחילים את הבורקס פיצה מחממים תנור ל180 מעלות.
מתחילים ברוטב, לוקחים קערית שופכים את הרסק עגבניות, תבלינים, עגבנייה מגורדת ומערבבים עד לקבלת לרוטב אחיד.
על משטח עבודה יבש מניחים דף פילו מרססים שמן זית בטעם שום וכך 3 שכבות, בשכבה העליונה והאחרונה לא מרססים.
מורחים את הרוטב באחידות, מפזרים כוס וחצי גבינה מגורדת ומעל חצי כוס זיתים ירוקים חתוכים.
מגלגלים את הבצק בצורת רולדה ואז חותכים באופן שווה בעובי 2 אצבעות, מסדרים את שבלולי הפיצה בתבנית מרופדת נייר אפייה ומכניסים לתנור למשך 25 עד 27 דקות ומוכן – תהנו.

אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.

הכנתם.ן בורקס פיצה? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.

התאהבתם בבורקס פיצה ומחפשים עוד מתכונים מעולים לארוחת ערב? כל המתכונים שלי לארוחת ערב מחכים לכם ממש פה.

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

פוסטים שאולי יעניינו אותך

0.0/5
0.0/5

שניכנס לאזור האישי שלך