ברוכים הבאים לבלוג שלי

נעים להכיר
אני רובי מיכאל, בן 33 ,ממבשרת ציון. גדלתי בבית ממוצא כורדי, בית חם ופתוח שתמיד מלא במשפחה וחברים, בית שבו הכל סובב סביב אוכל טוב, ככה זה שכולן בבית בשלניות טובות – אימי, אחיותיי, דודותיי…

בית ספר לקובה

חולמים לגלגל קובה ממש כמו סבתא?
בואו ללמוד איך להכין את הקובה המושלם בבית הספר הראשון והיחיד מסוגו בארץ ובעולם!

תפוח אדמה קריספי בתנור עם פרמז׳ן

תפוח אדמה בתנור קריספי עם פרמז׳ן, קל, מהיר להכנה וטעים בטירוף! מושלם כתוספת לארוחה חלבית או ככה לארוחת ערב טעימה לצד סלט או ירקות בתנור
דירוג מתכון
0.0/5

בית ספר לקובה

חולמים לגלגל קובה ממש כמו סבתא?
בואו ללמוד איך להכין את הקובה המושלם בבית הספר הראשון והיחיד מסוגו בארץ ובעולם!

מצרכים:

1.5 קילו תפוח אדמה בייבי (כזה שמתאים למיקרו)
כף שטוחה צ׳ילי גרוס
כף מלח ים
2 כפיות שטוחה שום גבישי
כף פפריקה מתוקה
4 כפות שמן זית
100 גרם גבינת פרמז׳ן או גרנו פדנו

אופן הכנה:

מחממים תנור ל-170 מעלות.
שוטפים היטב את תפוחי האדמה, חוצים ומעבירים לקערה.
שופכים את התבלינים ו-2 כפות שמן זית, מערבבים היטב ומניחים בצד.
בתבנית אפייה, שופכים 2 כפות שמן זית ומפזרים את הגבינה באחידות.
מניחים במסודר את תפוחי האדמה עם הקליפה כלפיי מעלה.
מכניסים לתנור למשך כ-45 דק׳ ועד לקבלת צבע זהוב-שחום (גולדן) ותפוח אדמה קריספי.
מוכן! תהנו 🤍

צולם יחד עם עדיקוש המוכשרת

אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.

הכנתם.ן? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.

ואם אהבתם את המתכון הזה לתפוח אדמה קריספי בתנור , אתם חייבים לנסות את הרביולי סלק המעולה הזה!

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

כיף לראותך! כנס/י לאתר

בואו והצטרפו אלינו לשיתוף המתכון שלנו!

העתק קישור