אופן הכנה:
מחממים תנור ל-170 מעלות.
שוטפים היטב את תפוחי האדמה, חוצים ומעבירים לקערה.
שופכים את התבלינים ו-2 כפות שמן זית, מערבבים היטב ומניחים בצד.
בתבנית אפייה, שופכים 2 כפות שמן זית ומפזרים את הגבינה באחידות.
מניחים במסודר את תפוחי האדמה עם הקליפה כלפיי מעלה.
מכניסים לתנור למשך כ-45 דק׳ ועד לקבלת צבע זהוב-שחום (גולדן) ותפוח אדמה קריספי.
מוכן! תהנו 🤍
צולם יחד עם עדיקוש המוכשרת
אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.
הכנתם.ן? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.
ואם אהבתם את המתכון הזה לתפוח אדמה קריספי בתנור , אתם חייבים לנסות את הרביולי סלק המעולה הזה!