אופן הכנה:
מרתיחים תפוחי אדמה במשך 45 דק׳ על אש נמוכה.
מחממים תנור ל200 מעלות גריל.
במגש מרופד נייר אפייה, מניחים את תפוחי האדמה במרווחים.
מרסקים את תפוחי האדמה בעזרת כוס.
שופכים שמן זית בנדיבות ומפזרים תבלינים באחידות.
מכניסים לתנור למשך 20 דק׳ ועד קבלת צבע חרוך.
מוכן תהנו!
** מי שרוצה לשדרג במעט את התפוח אדמה יכול לפזר גבינה מגורדת לפני הכניסה לתנור
אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.
הכנתם.ן? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.
אהבתם את המתכון לתפוח אדמה מרוסק ומחפשים עוד מתכונים מעולים לארוחת צהריים? כל המתכונים שלי לארוחת צהריים מחכים לכם ממש פה.