ברוכים הבאים לבלוג שלי

נעים להכיר
אני רובי מיכאל, בן 32 ,ממבשרת ציון. גדלתי בבית ממוצא כורדי, בית חם ופתוח שתמיד מלא במשפחה וחברים, בית שבו הכל סובב סביב אוכל טוב, ככה זה שכולן בבית בשלניות טובות – אימי, אחיותיי, דודותיי…

תפוח אדמה מרוסק

4 מצרכים בלבד ויש לכם את אחת ממנות תפוחי האדמה היותר טעימות שאכלתם! מיני תפוחי אדמה עם טריק הכנה מיוחד שהופך אותם לטעימים במיוחד

דירוג מתכון

0.0

שיתוף

מצרכים:

16 מיני תפוח אדמה
8 כפות שמן זית
2 כפות מלח ים / גס
כף גדושה פפריקה מתוקה או חריפה
** ניתן להוסיף תבלינים ו/או עשבי תיבול שאוהבים

אופן הכנה:

מרתיחים תפוחי אדמה במשך 45 דק׳ על אש נמוכה.
מחממים תנור ל200 מעלות גריל.
במגש מרופד נייר אפייה, מניחים את תפוחי האדמה במרווחים.
מרסקים את תפוחי האדמה בעזרת כוס.
שופכים שמן זית בנדיבות ומפזרים תבלינים באחידות.
מכניסים לתנור למשך 20 דק׳ ועד קבלת צבע חרוך.
מוכן תהנו!

** מי שרוצה לשדרג במעט את התפוח אדמה יכול לפזר גבינה מגורדת לפני הכניסה לתנור

אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.

הכנתם.ן? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.

אהבתם את המתכון לתפוח אדמה מרוסק ומחפשים עוד מתכונים מעולים לארוחת צהריים? כל המתכונים שלי לארוחת צהריים מחכים לכם ממש פה.

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

פוסטים שאולי יעניינו אותך

0.0/5
0.0/5

שניכנס לאזור האישי שלך