ברוכים הבאים לבלוג שלי

נעים להכיר
אני רובי מיכאל, בן 33 ,ממבשרת ציון. גדלתי בבית ממוצא כורדי, בית חם ופתוח שתמיד מלא במשפחה וחברים, בית שבו הכל סובב סביב אוכל טוב, ככה זה שכולן בבית בשלניות טובות – אימי, אחיותיי, דודותיי…

בית ספר לקובה

חולמים לגלגל קובה ממש כמו סבתא?
בואו ללמוד איך להכין את הקובה המושלם בבית הספר הראשון והיחיד מסוגו בארץ ובעולם!

תפוחי אדמה מעוכים של הדוד משה

מתכון חובה לכל מכורי התפוח אדמה. תפוח אדמה מעוך עם תוספת שום ופרמז'ן שיגרום לכם להתמכר וללקק את האצבעות! מתכון שהוא חובה!
דירוג מתכון
0.0/5

בית ספר לקובה

חולמים לגלגל קובה ממש כמו סבתא?
בואו ללמוד איך להכין את הקובה המושלם בבית הספר הראשון והיחיד מסוגו בארץ ובעולם!

מצרכים:

1400 גרם תפוחי אדמה קטנטנים לאפייה
8 כפות שמן זית
כף פפריקה מתוקה
כפית שום גבישי
4 כפות פרמזן מגורד
כף צ׳ילי גרוס
כף גדושה מלח ים

אופן ההכנה:

בסיר עם מים (לא חמים), מניחים את תפוחי האדמה, מביאים לרתיחה ומורידים לאש נמוכה למשך 45 דק׳.
מוציאים את תפוחי האדמה מהמים ישירות למגש מרופד נייר אפייה ומחממים תנור ל200 מעלות במצב גריל.
בעזרת כוס עם תחתית עבה מועכבים את תפוחי האדמה.
מערבבים בכוס או בכלי נוח את השמן,הפפריקה והשום גבישי.
שופכים את שמן הפפריקה על תפוחי האדמה, מפזרים פרמזן, זורים מלח באחידות ומפזרים צ׳ילי גרוס.
מכניסים לתנור למשך כ-20 דק׳ ועד לקבלת צבע שחום.

טיפ מהדוד:
מומלץ להגיש לצד איולי לימון מ-3 מרכיבים בלבד! 100 גרם מיונז (אפשר דל קלוריות), גרידת לימון מלימון שלם, מיץ לימון מחצי לימון וקורט מלח דק – ערבבו היטב עד לקבלת מרקם אחיד.


המתכון לתפוחי אדמה המעוכים נלקח ישירות מהאתר החדש של הדוד משה, ממליץ לכם לבקר באתר ולהכין את מתכוני הגורמה של הדוד

פרסום במימון דוד משה

אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.

הכנתם.ן תפוחי אדמה מעוכים? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.

התאהבתם בתפוחי אדמה המעוכים? אז אתם חייבים לנסות את הכדורי פירה האלה!

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

כיף לראותך! כנס/י לאתר

בואו והצטרפו אלינו לשיתוף המתכון שלנו!

העתק קישור