אופן ההכנה:
בסיר עם מים (לא חמים), מניחים את תפוחי האדמה, מביאים לרתיחה ומורידים לאש נמוכה למשך 45 דק׳.
מוציאים את תפוחי האדמה מהמים ישירות למגש מרופד נייר אפייה ומחממים תנור ל200 מעלות במצב גריל.
בעזרת כוס עם תחתית עבה מועכבים את תפוחי האדמה.
מערבבים בכוס או בכלי נוח את השמן,הפפריקה והשום גבישי.
שופכים את שמן הפפריקה על תפוחי האדמה, מפזרים פרמזן, זורים מלח באחידות ומפזרים צ׳ילי גרוס.
מכניסים לתנור למשך כ-20 דק׳ ועד לקבלת צבע שחום.
טיפ מהדוד:
מומלץ להגיש לצד איולי לימון מ-3 מרכיבים בלבד! 100 גרם מיונז (אפשר דל קלוריות), גרידת לימון מלימון שלם, מיץ לימון מחצי לימון וקורט מלח דק – ערבבו היטב עד לקבלת מרקם אחיד.
המתכון לתפוחי אדמה המעוכים נלקח ישירות מהאתר החדש של הדוד משה, ממליץ לכם לבקר באתר ולהכין את מתכוני הגורמה של הדוד
פרסום במימון דוד משה
אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.
הכנתם.ן תפוחי אדמה מעוכים? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.
התאהבתם בתפוחי אדמה המעוכים? אז אתם חייבים לנסות את הכדורי פירה האלה!