אופן הכנה:
רגע לפני שמתחילים להכין תפוחי אדמה בתנור – מחממים את התנור ל-200 מעלות.
פורסים את התפוח אדמה לסירות דקות (שמיניות), מעבירים לקערה, משמנים, מתבלים ומערבבים היטב.
מעבירים לתבנית באופן מסודר, מפזרים שומשום באחידות ונדיבות.
מכניסים לתנור למשך 35 דק'.
מוציאים מהתנור למנוחה של 10 וניתן לאכול.
שומרי שבת יש לחמם על פלטה של שבת 20 דק' לפני האוכל, עטוף בנייר כסף.
אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.
הכנתם.ן תפוחי אדמה בתנור? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.
מחפשים עוד מתכונים מעולים לארוחת צהריים? כל המתכונים שלי לארוחת צהריים מחכים לכם ממש פה.