ברוכים הבאים לבלוג שלי

נעים להכיר
אני רובי מיכאל, בן 32 ,ממבשרת ציון. גדלתי בבית ממוצא כורדי, בית חם ופתוח שתמיד מלא במשפחה וחברים, בית שבו הכל סובב סביב אוכל טוב, ככה זה שכולן בבית בשלניות טובות – אימי, אחיותיי, דודותיי…

תפוחי אדמה בתנור

פלחי תפוחי אדמה בתנור שמכינים ב-5 דקות עבודה. התוספת המושלמת לכל ארוחה שכולם אוהבים, ממליץ מראש להכפיל כמויות

דירוג מתכון

0.0

שיתוף

מצרכים:

7 תפוחי אדמה
3 כפות שמן זית
כפית כורכום
כפית שטוחה פלפל שחור
כף שטוחה מלח
2 כפות שומשום

אופן הכנה:

רגע לפני שמתחילים להכין תפוחי אדמה בתנור – מחממים את התנור ל-200 מעלות.
פורסים את התפוח אדמה לסירות דקות (שמיניות), מעבירים לקערה, משמנים, מתבלים ומערבבים היטב.
מעבירים לתבנית באופן מסודר, מפזרים שומשום באחידות ונדיבות.
מכניסים לתנור למשך 35 דק'.
מוציאים מהתנור למנוחה של 10 וניתן לאכול.
שומרי שבת יש לחמם על פלטה של שבת 20 דק' לפני האוכל, עטוף בנייר כסף.

אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.

הכנתם.ן תפוחי אדמה בתנור? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.

מחפשים עוד מתכונים מעולים לארוחת צהריים? כל המתכונים שלי לארוחת צהריים מחכים לכם ממש פה.

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

פוסטים שאולי יעניינו אותך

0.0/5
0.0/5

שניכנס לאזור האישי שלך