ברוכים הבאים לבלוג שלי

נעים להכיר
אני רובי מיכאל, בן 33 ,ממבשרת ציון. גדלתי בבית ממוצא כורדי, בית חם ופתוח שתמיד מלא במשפחה וחברים, בית שבו הכל סובב סביב אוכל טוב, ככה זה שכולן בבית בשלניות טובות – אימי, אחיותיי, דודותיי…

בית ספר לקובה

חולמים לגלגל קובה ממש כמו סבתא?
בואו ללמוד איך להכין את הקובה המושלם בבית הספר הראשון והיחיד מסוגו בארץ ובעולם!

שקשוקה על האש

מתכון לשקשוקה על המנגל בטעמים מעושנים ועמוקים, גרסה מיוחדת ומושקעת לארוחת הערב או הבוקר הפופולרית שכולם אוהבים
דירוג מתכון
0.0/5

בית ספר לקובה

חולמים לגלגל קובה ממש כמו סבתא?
בואו ללמוד איך להכין את הקובה המושלם בבית הספר הראשון והיחיד מסוגו בארץ ובעולם!

מצרכים:

פלפל אדום גדול
4 עגבניות אדומות גדולות
פלפל צ׳ילי או פלפל חריף ירוק
5 כפות שמן
4 שיני שום גדולות
חצי כפית שטוחה פלפל שחור גרוס
חצי כפית כמון
כפית פפריקה מתוקה
חצי פחית עגבניות איטלקיות קצוץ דק (200 גרם)
כף מלח דק
5 6 ביצים
להגשה:
פיתות / לחם טרי / לאפות מה שאתם אוהבים
מעט כוסברה או פטרוזיליה

אופן הכנה:

על מנגל או על גז (העיקר אש גלויה) שורפים היטב את הפלפלים והעגבניות.
את הפלפלים מכניסים לקופסא זכוכית אטומה או לשקית ניילון וסוגרים.
בזמן הזה מעלים מחבת למנגל, שופכים שמן למחבת, שוברים את שיני השום וזורקים לשמן.
מקלפים את העגבניות והפלפל האדום חותכים לקוביות גסות וזורקים למחבת, מוסיפים תבלינים ומערבבים היטב.
לאחר 5 דק׳ מוסיפים עגבניות איטלקיות, הצ׳ילי החריף, מלח ומערבבים. לאחר 5 דק׳ נוספת, מערבבים קלות ושוברים ביצים פנימה.
סוגרים במכסה עד לקבלת מידת עשייה רצויה לביצים. בו זמנית מחממים את הפיתות / לחם על המנגל.
מפזרים עלי כוסברה מעל ובתאבון.

אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.

הכנתם.ן שקשוקה על האש? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.

עפתם על השקשוקה על האש ומחפשים עוד מתכונים מעולים לארוחת בוקר? כל המתכונים שלי לארוחת בוקר מחכים לכם ממש פה.

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

כיף לראותך! כנס/י לאתר

בואו והצטרפו אלינו לשיתוף המתכון שלנו!

העתק קישור