אופן הכנה:
על מנגל או על גז (העיקר אש גלויה) שורפים היטב את הפלפלים והעגבניות.
את הפלפלים מכניסים לקופסא זכוכית אטומה או לשקית ניילון וסוגרים.
בזמן הזה מעלים מחבת למנגל, שופכים שמן למחבת, שוברים את שיני השום וזורקים לשמן.
מקלפים את העגבניות והפלפל האדום חותכים לקוביות גסות וזורקים למחבת, מוסיפים תבלינים ומערבבים היטב.
לאחר 5 דק׳ מוסיפים עגבניות איטלקיות, הצ׳ילי החריף, מלח ומערבבים. לאחר 5 דק׳ נוספת, מערבבים קלות ושוברים ביצים פנימה.
סוגרים במכסה עד לקבלת מידת עשייה רצויה לביצים. בו זמנית מחממים את הפיתות / לחם על המנגל.
מפזרים עלי כוסברה מעל ובתאבון.
אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.
הכנתם.ן שקשוקה על האש? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.
עפתם על השקשוקה על האש ומחפשים עוד מתכונים מעולים לארוחת בוקר? כל המתכונים שלי לארוחת בוקר מחכים לכם ממש פה.