ברוכים הבאים לבלוג שלי

נעים להכיר
אני רובי מיכאל, בן 33 ,ממבשרת ציון. גדלתי בבית ממוצא כורדי, בית חם ופתוח שתמיד מלא במשפחה וחברים, בית שבו הכל סובב סביב אוכל טוב, ככה זה שכולן בבית בשלניות טובות – אימי, אחיותיי, דודותיי…

בית ספר לקובה

חולמים לגלגל קובה ממש כמו סבתא?
בואו ללמוד איך להכין את הקובה המושלם בבית הספר הראשון והיחיד מסוגו בארץ ובעולם!

שקשוקה מרגז

מתכון לשקשוקה מרגז - שקשוקה בשרית וחריפה עם אופציה להכנה ללא ביצים. מעולה להכנה בשטח או לצהריים בבית לצד חלה טרייה, פיתות או לחם פרוס
דירוג מתכון
0.0/5

בית ספר לקובה

חולמים לגלגל קובה ממש כמו סבתא?
בואו ללמוד איך להכין את הקובה המושלם בבית הספר הראשון והיחיד מסוגו בארץ ובעולם!

מצרכים:

6 נקניקיות מיני מרגז או 3 מרגז רגילות
פלפל אדום (גמבה)
3 עגבניות אדומות
2 שיני שום
5 עגבניות שרי תמר גדולות
כפית פפריקה מתוקה
חצי כפית פלפל שחור
כפית שטוחה מלח
חצי כוס מטבוחה - למתכון לחצו כאן
אופציונלי:
4 או 5 ביצים
להגשה:
חופן עלי כוסברה
חלה טרייה או פיתות או לחם פרוס

אופן הכנה:

במחבת על אש בינונית, זורקים את הנקניקיות ופלפל אדום.
לאחר 8 דק' של צריבה מוסיפים את העגבניות, שום, עגבניות שרי, תבלינים ומערבבים היטב.
אחרי 3 דק' מוסיפים את המטבוחה מערבבים ומבשלים יחד כ-5 דק'.

**בשלב זה יש להוסיף ביצים מי שרוצה.
מנמיכים את הלהבה, ממשיכים לבשל למשך כ-10 דק' נוספות (אם יש ביצים יש לכסות במכסה).

מוכן! מפזרים על השקשוקה מרגז את עלי הפטרוזיליה ובתאבון.

אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.

הכנתם.ן שקשוקה מרגז? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.

מחפשים עוד מתכונים מעולים לארוחת צהריים? כל המתכונים שלי לארוחת צהריים מחכים לכם ממש פה.

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

כיף לראותך! כנס/י לאתר

בואו והצטרפו אלינו לשיתוף המתכון שלנו!

העתק קישור