אופן הכנה:
במחבת על אש בינונית, זורקים את הנקניקיות ופלפל אדום.
לאחר 8 דק' של צריבה מוסיפים את העגבניות, שום, עגבניות שרי, תבלינים ומערבבים היטב.
אחרי 3 דק' מוסיפים את המטבוחה מערבבים ומבשלים יחד כ-5 דק'.
**בשלב זה יש להוסיף ביצים מי שרוצה.
מנמיכים את הלהבה, ממשיכים לבשל למשך כ-10 דק' נוספות (אם יש ביצים יש לכסות במכסה).
מוכן! מפזרים על השקשוקה מרגז את עלי הפטרוזיליה ובתאבון.
אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.
הכנתם.ן שקשוקה מרגז? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.
מחפשים עוד מתכונים מעולים לארוחת צהריים? כל המתכונים שלי לארוחת צהריים מחכים לכם ממש פה.