אופן הכנה:
בסיר על אש בינונית מחממים את השמן.
זורקים את השום פרוס גס, פלפל חריף קצוץ, מערבבים כ-דקה ומוסיפים את הפלפל אדום.
לאחר 3 דק' מוסיפים את העגבניות חתוכות לקוביות (אפשרי לקלף אני משאיר את הקליפה).
לאחר שהעגבניות הפרישו את הנוזלים, מוסיפים את השמן זית, תבלינים ומערבבים היטב.
מביאים לרתיחה ומורידים ללהבה הכי קטנה ונמוכה למשך שעה בה נערבב כל כמה דק'.
ברגע שהמטבוחה הפכה להיות סמיכה (מבחן סמיכות בסרטון), מכבים את האש ונותנים למטבוחה להתקרר בסיר.
כ-שעה אחרי ורק לאחר קירור מלא מעבירים לקופסא ולמקרר.
אני מאוד אוהב את המטבוחה גסה, מי שלא, יכול לטחון הכי לקראת סוף הבישול – בתאבון.
אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.
הכנתם.ן מטבוחה? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.
ואם אהבתם את המתכון הזה למטבוחה, אתם חייבית לנסות את הסלט חצילים המעולה הזה!