מצרכים:
• חציל שלם
• 8 כפות שמן זמן
• כפית מלח גס
• 40 גרם חמאה
• 8/9 עלי מרווה
• כפית פלפל שחור
• פלפל ירוק חריף קטן
• בצל גדול
• חבילה סלק עלים (עלי מונגולד)
• חבילה תרד
• 3 בצל ירוק
• 5/6 עלי בזיליקום גדולים
• חבילה שמנת לבישול
• 3 כפות מוצרלה בייבי
• 6/8 ביצים
• 40 גרם גבינת פרמז׳ן
אופן הכנה:
במחבת מקפיצים קוביות חציל עם 4 כפות שמן זית ומלח ים.
מניחים את החציל על נייר סופג לאחר השחמה מלאה.
במחבת גדולה שופכים 4 כפות שמן זית וחמאה, זורקים את עלי המרווה והפלפל שחור.
לאחר 2 דקות מוסיפים את הפלפל חריף והבצל. לאחר 2 דקות מוסיפים את הסלק עלים והתרד.
לאחר ריכוך וירידת נפח העלים מוסיפים בצל ירוק ובזיליקום, מערבבים היטב ומוסיפים שמנת לבישול.
לאחר רתיחה של השמנת מוסיפים את החצילים שהכנו בהתחלה.
לאחר 8 דקות בישול, מוסיפים את המוצרלה והביצים.
מכבים את האש כשאנחנו מרוצים ממידת העשייה של הביצים.
מוסיפים קצת בצל ירוק מעלה ומתחילים לנגב עם חלה / לחם-שחור או פיתה.
אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.
הכנתם.ן? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.
מחפשים עוד מתכונים מעולים לארוחת ערב? כל המתכונים שלי לארוחת ערב מחכים לכם ממש פה.