אופן הכנה:
במחבת גדולה, על אש בינונית, שופכים שמן, שום ופלפל חריף.
לאחר דקה מוסיפים את הגמבה האדומה ולאחר 3 דק' נוספות את העגבניות.
כשהעגבניות מוציאות את הנוזלים מוסיפים מלח, פלפל שחור, פפריקה מתוקה, רסק עגבניות, מים חמים ומערבבים היטב.
מביאים לרתיחה ומבשלים במשך 15 דק' על אש נמוכה.
יוצרים גומות בעזרת כף עץ, שוברים את הביצים פנימה, מפזרים קורט מלח מעל הביצים, ממשיכים בישול על להבה נמוכה ומכסים את המחבת.
לאחר 8 דק' או תלוי במידת העשייה שאתם אוהבים את הביצים מכבים את האש.
מפרזים פטרוזיליה מעל ואוכלים ישירות מהמחבת.
בתאבון!
אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.
הכנתם.ן את המתכון לשקשוקה? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.
אהבתם את המתכון לשקשוקה ומחפשים עוד מתכונים מעולים לארוחת ערב? כל המתכונים שלי לארוחת ערב מחכים לכם ממש פה.