מצרכים:
מרינדה:
• ½1 ק"ג סטייק פרגית
• כפית עמבה
• כפית חרדל דיז'ון גרגירים
• כף חרדל דיז'ון חלק
• כפית מלח
• כפית פלפל שחור
• כפית שום גבישי (או אבקת שום)
• 2 שיני שום
• ביצה
• 2 כפות קטשופ
מצרכים לציפוי:
• כוס פירורי לחם
• כוס קורנפלקס
• 3 כפות שומשום
אופן הכנה:
שוטפים את הסטייק פרגית, מניחים בקערה ומוסיפים את כל המרכיבים למרינדה. (למעט הקטשופ)
מערבבים היטב, לא להתעצל, עוטפים בניילון נצמד ומכניסים לילה למקרר. (גג 24 שעות)
מוציאים מהמקרר, מוסיפים את הקטשופ ומערבבים.
בקערה נוספת מוסיפים את מצרכי הציפוי ומרסקים בידיים את הקרונפלקס במעט (צריך להיות טיפה גס לא פירורים)
מניחים פרגית בצלחת של הציפוי ומהדקים טוב טוב.
מניחים הכל מסודר במגש ומתחילים לטגן.
ויש לנו שניצל פרגית מפחיייייד 😬😍
אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.
הכנתם.ן? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.
ועכשיו חייב גם תוספת לצד השניצל פרגית, אתם חייבים לנסות את הפוטטוס בתנור המושלמים האלו!