אופן הכנה:
אם לא קיבלתם את הסלמון פרוס מהדייג, ראשית יש לפרוס לפרוסות שניצל הכי דקות שאפשר ומיד להכניס למקרר עד להכנה.
בקערה נוחה לעבודה טורפים יחד את הביצים, מלח, פלפל וחרדל גרגרים.
בצלחת רחבה שופכים את פירורי הלחם.
במחבת גדולה ועמוקה מחממים מינימום ליטר שמן על אש בינונית – גבוהה (עוצמה 8 מ-10).
מתחילים בעבודת הציפוי, טובלים את הסלמון בביצה עם החרדל ועוטפים היטב משני הצדדים.
מעבירים מיד לפירורי הלחם ומהדקים כמה שיותר פירורים על השניצל – הדקו בחוזקה.
מורידים את האש לעוצמה בינונית (עוצמה 7 מ-10) ומיד לאחר מלאכת הציפוי מכניסים את השניצל לשמן החם.
כשמתקבל צבע שחום בהיר מעבירים את השניצל סלמון לרשת לייבוש השמן (לא לנייר אפייה) ומפזרים מלח ים על השניצל.
מגישים את השניצל סלמון לצד ירקות טריים ורטבים שאוהבים.
בתאבון!
פרסום במימון מאסטר-שף
אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.
הכנתם.ן שניצל סלמון? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.
ואם אהבתם את המתכון, אתם חייבים לנסות את השניצל חציל המשוגע הזה