ברוכים הבאים לבלוג שלי

נעים להכיר
אני רובי מיכאל, בן 33 ,ממבשרת ציון. גדלתי בבית ממוצא כורדי, בית חם ופתוח שתמיד מלא במשפחה וחברים, בית שבו הכל סובב סביב אוכל טוב, ככה זה שכולן בבית בשלניות טובות – אימי, אחיותיי, דודותיי…

בית ספר לקובה

חולמים לגלגל קובה ממש כמו סבתא?
בואו ללמוד איך להכין את הקובה המושלם בבית הספר הראשון והיחיד מסוגו בארץ ובעולם!

שניצל סלמון של אייל שני

מתכון לשניצל סלמון של אייל שני, קבלו שניצל יוצא דופן וטעים כל כך שהוא יהפוך לשניצל הקבוע שלכם בבית, שניצל סלמון דק דק
דירוג מתכון
0.0/5

בית ספר לקובה

חולמים לגלגל קובה ממש כמו סבתא?
בואו ללמוד איך להכין את הקובה המושלם בבית הספר הראשון והיחיד מסוגו בארץ ובעולם!

מצרכים:

2 ביצים
כפית גדושה מלח
חצי כפית פלפל שחור
כף גדושה חרדל גרגרים
חבילה פירורי לחם מוזהבים
1 קילו סלמון טרי (בקשו מהדייג לפרוס לכם אם יותר נוח לכם)
מיד לאחר טיגון:
מלח ים / גס
להגשה:
hרקות טריים, מיונז, מיונז כמהין, ממרח חרדל, סחוג ירוק ורטבים נוספים שאוהבים.

אופן הכנה:

אם לא קיבלתם את הסלמון פרוס מהדייג, ראשית יש לפרוס לפרוסות שניצל הכי דקות שאפשר ומיד להכניס למקרר עד להכנה.
בקערה נוחה לעבודה טורפים יחד את הביצים, מלח, פלפל וחרדל גרגרים.
בצלחת רחבה שופכים את פירורי הלחם.
במחבת גדולה ועמוקה מחממים מינימום ליטר שמן על אש בינונית – גבוהה (עוצמה 8 מ-10).
מתחילים בעבודת הציפוי, טובלים את הסלמון בביצה עם החרדל ועוטפים היטב משני הצדדים.
מעבירים מיד לפירורי הלחם ומהדקים כמה שיותר פירורים על השניצל – הדקו בחוזקה.
מורידים את האש לעוצמה בינונית (עוצמה 7 מ-10) ומיד לאחר מלאכת הציפוי מכניסים את השניצל לשמן החם.
כשמתקבל צבע שחום בהיר מעבירים את השניצל סלמון לרשת לייבוש השמן (לא לנייר אפייה) ומפזרים מלח ים על השניצל.
מגישים את השניצל סלמון לצד ירקות טריים ורטבים שאוהבים.
בתאבון!

פרסום במימון מאסטר-שף

אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.

הכנתם.ן שניצל סלמון? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.

ואם אהבתם את המתכון, אתם חייבים לנסות את השניצל חציל המשוגע הזה

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

כיף לראותך! כנס/י לאתר

בואו והצטרפו אלינו לשיתוף המתכון שלנו!

העתק קישור