אין ולא יהיה כמו שניצל בבאגט! המתכון הזה הולך להפוך לקבוע כל פעם שיש לגם דודא לשניצל בול כמו בבאגט השכונתי!
אופן הכנה:
בקערה מערבבים היטב יחד את כל המרכיבים לבלילה אחת.
עוטפים בניילון נצמד ומכניסים למקרר למינימום שעה ומקסימום 24 שעות.
בקערה יבשה מערבבים פירורי לחם ושומשום.
מצפים את השניצלים באופן יסודי ומהדקים היטב את הציפוי.
מחממים שמן במחבת גדולה על אש בינונית – בגובה 3 ס״מ שמן.
מטגנים בסבלנות את השניצלים, בעזרת כף מכפים את השמן על הצד העליון של השניצל. (כמובן שהופכים באמצע התהליך)
לאחר קבלת צבע זהוב על גבול השחום מורידים את השניצלים לרשת (לא לנייר סופג!)
מוכן תהנו 🤍
אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.
הכנתם.ן שניצל בבאגט? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.
ועכשיו שיש שניצל מושלם, חייב גם להכין חציל מטוגן רך ומתקתק.