ברוכים הבאים לבלוג שלי

נעים להכיר
אני רובי מיכאל, בן 33 ,ממבשרת ציון. גדלתי בבית ממוצא כורדי, בית חם ופתוח שתמיד מלא במשפחה וחברים, בית שבו הכל סובב סביב אוכל טוב, ככה זה שכולן בבית בשלניות טובות – אימי, אחיותיי, דודותיי…

שניצל וינאי – שניצל עגל בציפוי פנקו

שניצל וינאי קלאסי מבקר עגל בציפוי פנקו פריך וטעים במיוחד. מתכון קליל וטעים לארוחת הצהריים או הערב הבאה שלכם
דירוג מתכון
0.0/5

מצרכים:

750 גרם שייטל פרוס לשניצל
2 ביצים
חצי כפית שום גבישי
חצי כפית פלפל שחור גרוס
כפית גדושה חרדל חלק
כפית רוטב סרירצ׳ה
חצי כוס קמח לבן
כוס וחצי פנקו

אופן ההכנה:

בעזרת פטיש שניצל, מרדדים את פרוסות השייטל לשניצלים דקים.
בצלחת עמוקה מערבבים את הביצים והתבלינים.
בצלחת אחת שופכים קמח, בצלחת נוספת פנקו.
טובלים את השייטל בקמח, מיד בביצה ואז בציפוי קל של פנקו.
לאחר שכל השניצלים מוכנים, מחממים שמן על אש בינונית עד גבוהה (180 מעלות) ומתחילים לטגן בסבלנות.
את השניצלים המוכנים מעבירים לנייר סופג או רשת לייבוש שמן.
מוכן! מגישים את השניצל לצד רטבים שואהבים, לימון ואבוקדו.

אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.

הכנתם.ן שניצל וינאי? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.

ועכשיו שיש שניצל וינאי מושלם, חייב גם להכין שניצל קלאסי!

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

כיף לראותך! כנס/י לאתר

בואו והצטרפו אלינו לשיתוף המתכון שלנו!

העתק קישור