אופן ההכנה:
בעזרת פטיש שניצל, מרדדים את פרוסות השייטל לשניצלים דקים.
בצלחת עמוקה מערבבים את הביצים והתבלינים.
בצלחת אחת שופכים קמח, בצלחת נוספת פנקו.
טובלים את השייטל בקמח, מיד בביצה ואז בציפוי קל של פנקו.
לאחר שכל השניצלים מוכנים, מחממים שמן על אש בינונית עד גבוהה (180 מעלות) ומתחילים לטגן בסבלנות.
את השניצלים המוכנים מעבירים לנייר סופג או רשת לייבוש שמן.
מוכן! מגישים את השניצל לצד רטבים שואהבים, לימון ואבוקדו.
אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.
הכנתם.ן שניצל וינאי? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.
ועכשיו שיש שניצל וינאי מושלם, חייב גם להכין שניצל קלאסי!