מצרכים:
• 4/5 פלפל שושקה גדולים
• כוס מוצרלה מגורדת
• 120 גרם קשקבל
• כפית אורגנו
• ½ כפית טימין
• ½ כפית פלפל שחור טחון
• 3 כפות שמן זית
• 2 כפות חומץ בלסמי (حرام)
ללחם שום:
• 3/4 פרוסות לחם
• כף שמן זית לכל פרוסה
• שן שום קטנה לכל פרוסה
• מלח גס
אופן הכנה:
מחממים תנור על 180 מעלות.
נחתוך את ראשי הפלפל, ננקה את הגרעינים ואת שאר התוכן של הפלפל.
בקערה נערבב את הגבינות, התבלינים ושמן הזית.
לאחר שיצרנו כדור גבינה גדול, נחלק לכדורים קטנים שווה בשווה לפי כמות הפלפלים.
ניצור צורה של גליל ונכניס פנימה לפלפלים (עד למטה).
נמרח פרוסת לחם (עדיף את הקצה) בשמן זית ונסתום את פתח הפלפל.
נמרח שמן זית על פרוסות הלחם, נקצוץ את השום דק, נוסיף מלח גס לפי הכמות הרצויה ונכניס לתנור בתבנית משותפת.
לאחר 23/26 דק׳ נוציא מהתנור ונוסיף חומץ בלסמי מלמעלה.
מתכון מקורי של מסעדת קוטילי באתונה – תודה לצוות המטבח על שיתוף הפעולה במסירת המתכון.
אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.
הכנתם.ן? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.
מחפשים עוד מתכונים מעולים לשבועות? כל המתכונים שלי לחג השבועות ממש פה.