ברוכים הבאים לבלוג שלי

נעים להכיר
אני רובי מיכאל, בן 33 ,ממבשרת ציון. גדלתי בבית ממוצא כורדי, בית חם ופתוח שתמיד מלא במשפחה וחברים, בית שבו הכל סובב סביב אוכל טוב, ככה זה שכולן בבית בשלניות טובות – אימי, אחיותיי, דודותיי…

בית ספר לקובה

חולמים לגלגל קובה ממש כמו סבתא?
בואו ללמוד איך להכין את הקובה המושלם בבית הספר הראשון והיחיד מסוגו בארץ ובעולם!

מתכוני שוקולד

קישוטי שוקולד מגניבים, פרלינים פשוטים להכנה, סמורס, שוקולד טיקטוק ועוד מתכוני שוקולד מעולים מחכים לכם פה בעמוד
דירוג מתכון
0.0/5

בית ספר לקובה

חולמים לגלגל קובה ממש כמו סבתא?
בואו ללמוד איך להכין את הקובה המושלם בבית הספר הראשון והיחיד מסוגו בארץ ובעולם!

מצרכים:

No data was found

עט שוקולד

מים חמים, שוקולד ונייר אפייה 😍 ויש לכם עט שוקולד שאיתו תוכלו ליצור כל כיתוב או צורה בשוקולד, בקלות וביעילות.

אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.

הכנתם.ן? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.

ואם אהבתם את מתכוני השוקולד האלו, אתם חייבים לנסות את החטיף שוקולד וקורנפלקס המעולה הזה.

פרלינים לבבות ליום האהבה

מצרכים:

• 2 כפיות חמאת בוטנים קרנצ׳י (שברי בוטנים)
• 3 פאקנים קלויים
• 5 בייגלה שטוחים
• חבילה (100 גרם) שוקולד חלב/מריר/לבן/בלונדי (מה שאוהבים!)

אופן הכנה:

בתבנית סיליקון בצורת לבבות, מוזגים חמאת בוטנים, שוברים פאקנים ושטוחים.
ממיסים שוקולד בבן מרי (פשוט תמלאו קערה במים רותחים ותניחו קערת שוקולד בפנים, תערבבו לאט לאט וזה יימס תוך 5 דק׳)
שופכים את השוקולד המומס לתוך התבנית, מרדדים, דופקים מעט את התבנית שכל הבועות יצאו ומכניסים למקפיא למשך 30 דק׳.
לאחר 30 דק׳ ניתן לאכול ויש לשמור במקרר למשך התוקף שכתוב על אריזת השוקולד.
יום אהבה שמח לכולם 😍

מאפה נוטלה קוקוס – קינוח מהיר

מחממים תנור ל180 מעלות.

פורסים מלבן של בצק עלים, מורחים נוטלה או שוקולד שאוהבים בנדיבות, מפזרים קוקוס, נטיפי שוקולד צ'יפס, מרסקים 45 ביסקוויטים פתי בר, מגלגלים בצורת רולדה, מהדקים, פורסים, מעבירים למגש מרופד נייר אפייה, מכניסים לתנור למשך 25 דק או עד שהבצק אפוי ובצבע זהוב – מוציאים מהתנור ומוכן.

סמורס – מרשמלו שוקולד

מחממים תנור ל-180 מעלות.

בכלי זכוכית, מוזגים 2 כפות גדושות של שוקולד שחר או שוקולד שאוהבים, מרסקים ביסקוויטים שוקולד בנדיבות, מסדרים מרשמלו וניל (וניל בלבד!) במסודר ומכניסים לתנור למשך 15 דק' או עד קבלת צבע שחום של המרשמלו.

מוכן – אוכלים בעזרת ביסקוויטים, תהנו!

מאפה חנוכיית שוקולד

מחממים תנור ל180 מעלות

פורסים מלבן בצק עלים, חותכים ל9 רצועות ובחלק התחתון חותכים רצועה אחת למחצה (דוגמא בסרטון!)

מורחים בנדיבות בנוטלה, מגלגלים את הרצועות, מותחים ויוצרים צורת חנוכייה.

מכניסים לתנור למשך 20 דק' +/- או עד לקבלת צבי זהוב של הבצק עלים.

מוכן – מגישים לצד חמאת בוטנים טבעית.

שוקולד ותותים


על כל טבלת שוקולד מוסיפים כפית שמן ומכניסים למיקרוגל 10 שניות מערבבים ומחזירים ככה 6 פעמים (סך הכל דקה לא רצוף)

נועצים תותים בקיסם, טבולים בשוקולד ומניחים בצד עד להתקשות השוקולד (חסרי סבלנות ניתן להכניס למקרר ל10 דק')

דמקה תותים ושוקולד

הצעת הגשה

יצירת שוקולד

ככה תכינו צורות, לוגואים או כל דבר אחר שתרצו ע"י שוקולד.

מדפיסים את היצירה אותה תרצו לצקת בשוקולד (עריכה לפני הדפסה היא סה"כ להפוך את התמונה – אפקט ראי)

מניחים על נייר אפייה.

מכניסים טבלאות שוקולד במים חמים (טבלאות שוקולד בשקית ניילון).

חותכים את הקצה של החבילה, ומתחילים לצקת לפי התמונה, מכניסים למקרר למשך 30 דק' ומוכן.

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

כיף לראותך! כנס/י לאתר

בואו והצטרפו אלינו לשיתוף המתכון שלנו!

העתק קישור