אופן ההכנה:
חותכים את הפרגית לקוביות קטנות ממש כמו שווארמה ואת החלקים עם השומן שומרים בצד.
מערבבים יחד עם התבלינים והשמן היטב ומשפדים על שיפודים קטנים.
לאחר מכן החלקים עם השומן מפלפלים, מוסיפים מעט מלח ומשפדים בראש השיפוד.
מכניסים למכשיר הרוקו למשך 18 דק׳ בדיוק על מצב גריל 205 מעלות. (יש להמתין שיתחמם – תקבלו התראה)
לאחר 9 דקות הופכים את השיפודי שווארמה.
מוכן! מגישים את השווארמה פרגית בפיתה יחד עם תוספות שאוהבים!
פרסום במימון @foodappeal
קוד: RUBI20 להנחה על כל אתר פוד אפיל כולל כפל מבצעים
לשווארמה פרגית ביתית – במכשיר גריל ללא עשן צריך מכשיר איכותי, קליק כאן למכשיר הרוקו
אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.
הכנתם.ן שווארמה פרגית ביתית? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.
ולצד השווארמה פרגית חייב טחינה!