מצרכים:
• 1 ק״ג פילה דג ללא עור ועצמות (לא טונה או סלמון)
• כף כמון
• ½ כף אבקת שום
• כף כורכום
• כף פפריקה מתוקה
• ½ כף פלפל שחור
• כף מלח
• 4 כפות שמן זית
• בצל ענק
• פיתות או מצות (תלוי מתיי תכינו)
מומלץ לצד עמבה, טחינה, עגבניות ופטרוזיליה.
אופן הכנה:
מחממים תנור על 190 מעלות.
חותכים את פילה לרצועות וזורקים לקערה.
מוסיפים את כל התבלינים, השמן זית ומערבבים היטב.
במגש אינגליש קייק מניחים רצועות בצל ועליהם שכבה של דגים, שוב שכבה של בצל ואת שאר הדגים (דוגמא בסרטון)
מכניסים לתנור למשך 32/35 דק׳.
מוציאים מהתנור, הופכים על מגש רחב וקוצצים בעזרת סכין.
מעבירים לפיתה או מצה (אם רוצים כשל״פ).
מוסיפים מה שאוהבים ובתאבון!
**ממליץ על עמבה,טחינה, עגבניות ופטרוזיליה
אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.
הכנתם.ן? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.
מחפשים לאפה מעולה ללא גלוטן לשים בה את השווארמה דגים? המתכון ממש פה.