ברוכים הבאים לבלוג שלי

נעים להכיר
אני רובי מיכאל, בן 33 ,ממבשרת ציון. גדלתי בבית ממוצא כורדי, בית חם ופתוח שתמיד מלא במשפחה וחברים, בית שבו הכל סובב סביב אוכל טוב, ככה זה שכולן בבית בשלניות טובות – אימי, אחיותיי, דודותיי…

בית ספר לקובה

חולמים לגלגל קובה ממש כמו סבתא?
בואו ללמוד איך להכין את הקובה המושלם בבית הספר הראשון והיחיד מסוגו בארץ ובעולם!

ריוורס סיר סטייק

איך מכינים סטייקים מושלמים כמו במסעדה רק בבית עם תנור ומחבת בלבד? ריוורס סיר: צליה הפוכה של סטייק אנטריקוט שכל אחד יכול להכין בבית.
דירוג מתכון
0.0/5

בית ספר לקובה

חולמים לגלגל קובה ממש כמו סבתא?
בואו ללמוד איך להכין את הקובה המושלם בבית הספר הראשון והיחיד מסוגו בארץ ובעולם!

מצרכים:

קילו סטייק אנטריקוט עם או בלי עצם (מינימום קילו)
מלח
פלפל שחור גרוס

אופן ההכנה:

מחממים תנור ל-100 מעלות טורבו.
מנגבים את הסטייק, ממליחים ומפלפלים משני הצדדים באופן שווה.
מניחים את הסטייק על רשת בתוך המגש – אין להניח את הסטייק ישירות על המגש! מכניסים את הסטייק לתנור למשך 90 דק׳. לאחר מכן מוציאים (מי שיש מד חום 55 מעלות זאת המטרה) ומיד צורבים על מחבת לוהטת ויבשה.
נותנים צריבה ראשית לאזור השומן ולאחר מכן לכל צידי הסטייק.
ברגע שקיבלנו צבע חרוך יפה מורידים את הסטייק למנוחה של 5 דק׳.
פורסים דק ונגד הסיבים, ממליחים במעט ובתאבון!
** שימו לב מעל קילו סטייק יש להשאיר יותר בזמן בתנור – לכל 200 גרם עוד 10 דק׳. **
העדיפות תמיד לבדוק טמפ׳ ולהגיע ל55 מעלות פנימי

אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.

הכנתם.ן ריוורס סיר סטייק? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.

אחרי שעפתם על הריוורס סיר סטייק אתם חייבים לנסות את השניצל הוינאי הזה!

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

כיף לראותך! כנס/י לאתר

בואו והצטרפו אלינו לשיתוף המתכון שלנו!

העתק קישור