אופן ההכנה:
מחממים תנור ל-100 מעלות טורבו.
מנגבים את הסטייק, ממליחים ומפלפלים משני הצדדים באופן שווה.
מניחים את הסטייק על רשת בתוך המגש – אין להניח את הסטייק ישירות על המגש! מכניסים את הסטייק לתנור למשך 90 דק׳. לאחר מכן מוציאים (מי שיש מד חום 55 מעלות זאת המטרה) ומיד צורבים על מחבת לוהטת ויבשה.
נותנים צריבה ראשית לאזור השומן ולאחר מכן לכל צידי הסטייק.
ברגע שקיבלנו צבע חרוך יפה מורידים את הסטייק למנוחה של 5 דק׳.
פורסים דק ונגד הסיבים, ממליחים במעט ובתאבון!
** שימו לב מעל קילו סטייק יש להשאיר יותר בזמן בתנור – לכל 200 גרם עוד 10 דק׳. **
העדיפות תמיד לבדוק טמפ׳ ולהגיע ל55 מעלות פנימי
אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.
הכנתם.ן ריוורס סיר סטייק? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.
אחרי שעפתם על הריוורס סיר סטייק אתם חייבים לנסות את השניצל הוינאי הזה!