אופן הכנה:
בסיר המתאים להכנת ריבת חמוציות, משרים את החמוציות במים חמים במשך 30 דק׳.
מדליקים את הגז על להבה נמוכה, מוסיפים סוכר, מיץ לימון, דבש, מלח ופלפל.
מביאים לרתיחה ולאחר 30 דק׳ מוסיפים גרידת לימון.
מבשלים יחד עד לצמצום 80% מהנוזלים – מערבבים מידי פעם שלא יידבק.
מכבים את האש ומצננים – מעבירים לצנצנת זכוכית ושומרים במקרר 🤍
** שימו לב ניתן להכין את אותו המתכון עם חמוציות טריות! הדבר היחיד שמשנים זה כמות המים 1:1 לכמות הסוכר
אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.
הכנתם.ן? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.
ואם אהבתם את המתכון הזה לריבת חמוציות, אתם חייבים לנסות את המתכון לריבת בצל של סבתא שרה!