אופן הכנה:
מניחים את הביסקוויטים בקערה גדולה ועמוקה.
טוחנים היטב את הביסקוויטים בעזרת בלנדר מוט.
בקערה שופכים את החלב המרוכז ומערבבים היטב יחד עם הקקאו עד לקבלת מרקם אחיד ללא גושים.
ממיסים את החמאה, מוסיפים פנימה ומערבבים היטב.
את השוקולד שופכים על הביסקוויטים, מערבבים היטב עם הכף תחילה והיידים לאחר מכן.
שוברים בעזרת פטיש את הבוטנים ומניחים בקערית.
יוצרים ריבועי שוקולד במשקל 20 גרם, זורקים לבוטנים לציפוי ומוכן.
אני טרפתי את הכל מיד אבל למי שנשאר יש לשמור במקרר עד שבועיים.
אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.
הכנתם.ן ריבועי שוקולד? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.
מחפשים עוד מתכונים מעולים לקינוחים אישיים? כל המתכונים שלי לקינוחים אישיים מחכים לכם ממש פה.