אופן הכנה:
בסיר גדול ועמוק, שופכים חלב, מנפים את הקמח לתוך הסיר ומוסיפים את החמאה.
מדליקים את האש על להבה בינונית.
מערבבים בעזרת מטריפה ללא הרף, עד שהחמאה נמסה ומתקבל מרקם חלק ללא גושים.
מסמיכים עד שרואים בועות קטנות ומוסיפים את גבינת הצ׳דר מגורדת או חתוכה לקוביות קטנות.
מערבבים ללא הפסקה עד למיזוג הגבינה ומסמיכים את הרוטב עד לקבלת מרקם מעט צמיגי (לוקח 7/9 דק׳)
מכבים את האש ובתאבון!
אם התקרר לכם הרוטב יש לחמם תחת האש הקטנה ביותר בגז, תוך כדי ערבוב והרבה סבלנות. (אין להוסיף מים/שמן/חלב או כל נוזל אחר!)
אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.
הכנתם.ן? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.
אחרי שהכנתם רוטב גבינה מושלם, אתם חייבים לנסות את הסלסה המקסיקנית הזאת!