אופן הכנה:
מחממים סיר עם מים חמים ומלח (מלוח כמו הים!)
בזמן הרתיחה קוצצים את השום והפטרוזיליה דק דק.
שהמים רתחו זורקים את הרביולי פנימה.
במחבת מחממים שמן זית על אש בינונית.
כשהרביולי צפים, שופכים את השום לשמן למשך חצי דקה ומיד מוסיפים את הרביולי למחבת.
מוסיפים מצקת (חצי כוס) מהמים של הפסטה פנימה ומערבבים היטב (דוגמא בסרטון) ליצירת אמולסיה.
לאחר 2/3 דק׳ מכבים את האש ומוסיפים פטרוזיליה בנדיבות, מערבבים יחד ומגישים.
את הצ׳ילי גרוס מניחים במרכז שולחן וכל אחד מוסיף בכמות חריף שהוא אוהב.
לאוהבי הפרמזן ניתן לגרד מעל הרביולי בסוף מנה.
** שימו לב אין צורך להוסיף מלח יש מספיק מלח במים של הפסטה
אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.
הכנתם.ן פסטה ברוטב אליו אוליו? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.
ועכשיו שיש לכם רוטב אליו אוליו רק נשאר להכין סלט טוב ליד הפסטה, אתם חייבים לנסות את הסלט קיסר המושלם הזה!