ברוכים הבאים לבלוג שלי

נעים להכיר
אני רובי מיכאל, בן 33 ,ממבשרת ציון. גדלתי בבית ממוצא כורדי, בית חם ופתוח שתמיד מלא במשפחה וחברים, בית שבו הכל סובב סביב אוכל טוב, ככה זה שכולן בבית בשלניות טובות – אימי, אחיותיי, דודותיי…

רוטב אליו אוליו 

רביולי בטטה ברוטב אליו אוליו איטלקי משגע על בסיס שמן זית עם פטרוזיליה ושום שהכי כיף לאכול עם המון פרמזן מגורדת
דירוג מתכון
0.0/5

מצרכים:

חבילה רביולי בטטה
8 כפות שמן זית (רבע כוס)
3 שיני שום
חצי צרור פטרוזיליה
צ׳ילי גרוס כמות שאוהבים

אופן הכנה:

מחממים סיר עם מים חמים ומלח (מלוח כמו הים!)
בזמן הרתיחה קוצצים את השום והפטרוזיליה דק דק.
שהמים רתחו זורקים את הרביולי פנימה.
במחבת מחממים שמן זית על אש בינונית.
כשהרביולי צפים, שופכים את השום לשמן למשך חצי דקה ומיד מוסיפים את הרביולי למחבת.
מוסיפים מצקת (חצי כוס) מהמים של הפסטה פנימה ומערבבים היטב (דוגמא בסרטון) ליצירת אמולסיה.
לאחר 2/3 דק׳ מכבים את האש ומוסיפים פטרוזיליה בנדיבות, מערבבים יחד ומגישים.
את הצ׳ילי גרוס מניחים במרכז שולחן וכל אחד מוסיף בכמות חריף שהוא אוהב.

לאוהבי הפרמזן ניתן לגרד מעל הרביולי בסוף מנה.
** שימו לב אין צורך להוסיף מלח יש מספיק מלח במים של הפסטה

אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.

הכנתם.ן פסטה ברוטב אליו אוליו? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.

ועכשיו שיש לכם רוטב אליו אוליו רק נשאר להכין סלט טוב ליד הפסטה, אתם חייבים לנסות את הסלט קיסר המושלם הזה!

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

כיף לראותך! כנס/י לאתר

בואו והצטרפו אלינו לשיתוף המתכון שלנו!

העתק קישור