אופן הכנה:
מחממים תנור ל200 מעלות.
פורסים את הסלק דק, מניחים בנייר אפייה, שופכים כף שמן זית, עוטפים היטב עם נייר כסף ומכניסים לתנור למשך 50 דק׳.
במקביל, בקערה מערבבים גבינת עיזים, קרם שמנת עיזים, שמנת מתוקה, אורגנו, צ׳ילי, אגוזי פקאן מרוסקים ומערבבים בעזרת מזלג. לאחר איחוד מקציפים את תערובת הגבינות עד לקבלת מרקם חלק ואוורירי.
מעבירים את הגבינות לשקית זילוף ומכניסים למקרר עד להרכבת המנה.
מוציאים את הסלק לצינון של 20 דק׳.
מניחים פרוסת סלק על משטח עבודה, מזלפים מתערובת הגבינות ונעזרים בסכין.
סוגרים בפרוסה נוספת מלמעלה (אם הסלק גדול פשוט סוגרים לצורת ירח).
מניחים בצלחות הגשה את הרביולי סלק. (ניתן לשמור במקרר עטוף בניילון נצמד עד להגעת האורחים)
רגע לפני ההגשה, קוצצים בעזרת סלייסר ידני או מעבד מזון מוט פטרוזיליה, נענע, לימון ושמן זית.
שופכים על הרביולי בעזרת כף, מפזרים מלח ים ומוכן!
אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.
הכנתם.ן? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.
ועכשיו רק נשאר להכין סלט טוב ליד הרביולי סלק, אתם חייבים לנסות את הסלט קיסר המושלם הזה!