ברוכים הבאים לבלוג שלי

נעים להכיר
אני רובי מיכאל, בן 32 ,ממבשרת ציון. גדלתי בבית ממוצא כורדי, בית חם ופתוח שתמיד מלא במשפחה וחברים, בית שבו הכל סובב סביב אוכל טוב, ככה זה שכולן בבית בשלניות טובות – אימי, אחיותיי, דודותיי…

רביולי סלק

רביולי סלק וגבינות חלומי וללא קמח שאתם חייבים להכין! מנה קלה ומהירה להכנה שתגרום לכם להרגיש שאתם במסעדה יוקרתית

דירוג מתכון

0.0

שיתוף

מצרכים:

3 סלק אדום קטן או 2 גדולים
3 כפות שמן זית
אריזה של גבינת עיזים (180 גרם)
אריזה קרם שמנת עיזים או גבינת שמנת (200 גרם)
6 כפות שמנת מתוקה 38%
חצי כף אורגנו
חצי כף צ׳ילי גרוס
חופן אגוזי פקאן
חצי כוס דחוסה עלי פטרוזיליה
חצי כוס עלי נענע
מיץ מחצי לימון
5 כפות שמן זית
להגשה:
מלח ים

אופן הכנה:

מחממים תנור ל200 מעלות.
פורסים את הסלק דק, מניחים בנייר אפייה, שופכים כף שמן זית, עוטפים היטב עם נייר כסף ומכניסים לתנור למשך 50 דק׳.
במקביל, בקערה מערבבים גבינת עיזים, קרם שמנת עיזים, שמנת מתוקה, אורגנו, צ׳ילי, אגוזי פקאן מרוסקים ומערבבים בעזרת מזלג. לאחר איחוד מקציפים את תערובת הגבינות עד לקבלת מרקם חלק ואוורירי.
מעבירים את הגבינות לשקית זילוף ומכניסים למקרר עד להרכבת המנה.
מוציאים את הסלק לצינון של 20 דק׳.
מניחים פרוסת סלק על משטח עבודה, מזלפים מתערובת הגבינות ונעזרים בסכין.
סוגרים בפרוסה נוספת מלמעלה (אם הסלק גדול פשוט סוגרים לצורת ירח).
מניחים בצלחות הגשה את הרביולי סלק. (ניתן לשמור במקרר עטוף בניילון נצמד עד להגעת האורחים)
רגע לפני ההגשה, קוצצים בעזרת סלייסר ידני או מעבד מזון מוט פטרוזיליה, נענע, לימון ושמן זית.
שופכים על הרביולי בעזרת כף, מפזרים מלח ים ומוכן!

אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.

הכנתם.ן? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.

ועכשיו רק נשאר להכין סלט טוב ליד הרביולי סלק, אתם חייבים לנסות את הסלט קיסר המושלם הזה!

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

פוסטים שאולי יעניינו אותך

0.0/5
0.0/5

שניכנס לאזור האישי שלך