צפיות: 666

רביולי סלק

רביולי סלק וגבינות חלומי וללא קמח שאתם חייבים להכין! מנה קלה ומהירה להכנה שתגרום לכם להרגיש שאתם במסעדה יוקרתית
רביולי סלק

רביולי סלק שאשכרה עשוי מסלק? יותר פשוט ממה שאתם חושבים! מתכון לרביולי סלק במילוי גבינות עיזים מוקצפות ברוטב ירוקים פרשי.

מצרכים:

3 סלק אדום קטן או 2 גדולים
3 כפות שמן זית
אריזה של גבינת עיזים (180 גרם)
אריזה קרם שמנת עיזים (200 גרם)
6 כפות שמנת מתוקה 38%
½ כף אורגנו
½ כף צ׳ילי גרוס
חופן אגוזי פקאן
½ כוס דחוסה עלי פטרוזיליה
½ כוס עלי נענע
מיץ מחצי לימון
5 כפות שמן זית

להגשה:
מלח ים

אופן הכנה:

מחממים תנור ל200 מעלות.
פורסים את הסלק דק, מניחים בנייר אפייה, שופכים כף שמן זית, עוטפים היטב עם נייר כסף ומכניסים לתנור למשך 50 דק׳.
במקביל, בקערה מערבבים גבינת עיזים, קרם שמנת עיזים, שמנת מתוקה, אורגנו, צ׳ילי, אגוזי פקאן מרוסקים ומערבבים בעזרת מזלג. לאחר איחוד מקציפים את תערובת הגבינות עד לקבלת מרקם חלק ואוורירי.
מעבירים את הגבינות לשקית זילוף ומכניסים למקרר עד להרכבת המנה.
מוציאים את הסלק לצינון של 20 דק׳.
מניחים פרוסת סלק על משטח עבודה, מזלפים מתערובת הגבינות ונעזרים בסכין.
סוגרים בפרוסה נוספת מלמעלה (אם הסלק גדול פשוט סוגרים לצורת ירח).
מניחים בצלחות הגשה את הרביולי סלק. (ניתן לשמור במקרר עטוף בניילון נצמד עד להגעת האורחים)
רגע לפני ההגשה, קוצצים בעזרת סלייסר ידני או מעבד מזון מוט פטרוזיליה, נענע, לימון ושמן זית.
שופכים על הרביולי בעזרת כף, מפזרים מלח ים ומוכן!

אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.

הכנתם.ן? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.

ועכשיו רק נשאר להכין סלט טוב ליד הרביולי סלק, אתם חייבים לנסות את הסלט קיסר המושלם הזה!

מה בא לכם לבשל?

דילוג לתוכן