אופן הכנה:
מכירים קובה חמו? אז קבלו את הגרסה לקובה חמו ברביולי.
מערבבים את הקמח והמלח, יוצרים גומה, שופכים את הביצים פנימה, מערבבים ולשים במשך 12 דק׳ עד לקבלת בצק פסטה חלק – מכניסים למקרר עטוף בניילון נצמד עד לשימוש.
בסיר על אש בינונית, שופכים את הבשר, מבשלים עד לאידוי כל הנוזלים.
מוסיפים בצל קצוץ דק, שום קצוץ, שמן, פלפל שחור, מערבבים וצורבים את הבשר היטב במשך כ-20 דק׳.
במקביל טוחנים עגבניות שרי, מוסיפים רסק, מלח, פפריקה, טוחנים שוב ושופכים לבשר.
מורידים לאש הכי נמוכה ומבשלים יחד במשך שעה.
מצננים את הבשר ובמקביל מרדדים את בצק בעזרת מכונת פסטה או מערוך באופן ידני.
קורצים בעזרת רינג את הבצק.
מרטיבים את קצוות הבצק, מניחים כף גדושה של בשר במרכז הבצק, מרטיבים את קצוות הבצק העליון וסוגרים.
בעזרת מזלג מהדקים היטב את הרביולי ומכסים את הרביולי במגבת עד לשימוש.
בסיר גדול, על אש בינונית, שופכים שמן, בצל קצוץ, תבלינים, מערבבים יחד במשך 3 דק׳, מוסיפים מים עד חצי גובה הסיר ומגבירים לאש הכי גבוהה.
מוסיפים את החומוס המבושל וממלאים מים עד סוף הסיר.
מביאים לרתיחה, מבשלים 10 דק׳, מוציאים כמחצית מכמות החומוס וטחונים היטב יחד עם כוס מהמרק.
זורקים את הרביולי למרק, מרתיחים עד שהם צפים + דקה נוספת.
להגשה נערבב בקערה חומוס טחון, מרק (מלח לפי הצורך) ושופכים לצלחת, מניחים את הרביולי בצלחת ומפזרים חומוס מעל – מוכן
אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.
הכנתם.ן? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.
ואם אהבתם את המתכון הזה לקובה חמו, אתם חייבים לנסות את הספגטי בולונז המעולה הזה!