ברוכים הבאים לבלוג שלי

נעים להכיר
אני רובי מיכאל, בן 33 ,ממבשרת ציון. גדלתי בבית ממוצא כורדי, בית חם ופתוח שתמיד מלא במשפחה וחברים, בית שבו הכל סובב סביב אוכל טוב, ככה זה שכולן בבית בשלניות טובות – אימי, אחיותיי, דודותיי…

בית ספר לקובה

חולמים לגלגל קובה ממש כמו סבתא?
בואו ללמוד איך להכין את הקובה המושלם בבית הספר הראשון והיחיד מסוגו בארץ ובעולם!

רביולי אורגנו וחלמון

רביולי כזה עוד לא טעמתם בחיים. רביולי ענק עם בצק מעוטר עלי אורגנו במילוי גבינה וחלמון שיגרום לכם להתמכר לכל ביס!
דירוג מתכון
0.0/5

בית ספר לקובה

חולמים לגלגל קובה ממש כמו סבתא?
בואו ללמוד איך להכין את הקובה המושלם בבית הספר הראשון והיחיד מסוגו בארץ ובעולם!

מצרכים:

לבצק של הרביולי:
300 גרם קמח דורום לפסטה
3 ביצים
כפית שטוחה מלח
חופן עלי אורגנו טרי
מלית גבינה:
חצי כוס עלי אורגנו טרי
200 גרם גבינת שמנת 30%
2 כפות שמן זית
לבישול והרכבה:
6 חלמוני ביצה
6 כפות שמן זית
עגבניה גדולה ובשלה
קורט מלח דק

אופן ההכנה:

מערבבים את הקמח והמלח, יוצרים גומה, שופכים את הביצים פנימה, מערבבים ולשים במשך 12 דק׳ עד לקבלת בצק פסטה חלק – מכניסים למקרר עטוף בניילון נצמד למשך 30 דק׳.
מרדדים את הבצק לעובי 0.3 במכונת פסטה, מניחים עלי אורגנו במרווחים, מקפלים את הבצק על האורגנו ומרדדים בשנית עד לעובי 0.4 (דוגמא בסרטון)
שימו לב בכל שלבי רידוד הבצק של הפסטה יש לרדד במכונת הפסטה בהדרגתיות ובסבלנות שלב אחרי שלב של עובי הבצק – מהאופציה העבה ביותר עד העובי הדק.
מניחים לעלי פסטה לנוח בצד מכוסה במגבת או בקופסא אטומה (שלא יתייבש), טוחנים יחד את כל מרכיבי המלית ומעבירים לשקית זילוף.
חותכים מלבן מהפסטה המרודדת באורך 22 ס״מ, מזלפים מלית שיוצרת קן לחלמון, מניחים את החלמון במרכז הקן, מורחים עם האצבע מים מסביב למלית וסוגרים בעדינות עם מלבן נוסף של פסטה.
מהדקים היטב עם האצבעות וחותכים לריבועים של 10 על 10 ס״מ.
מרתיחים בסיר גדול, על אש גבוהה מים ומלח (מלוח כמו הים).
ברגע שהמים רתחו זורקים את הרביולי למים למשך 5 דק׳ בדיוק.
במקביל במחבת גדולה על אש בינונית מחממים את השמן זית – מיד שהפסטה מוכנה מעבירים למחבת לצריבה של 2 דק׳ בדיוק.
מגישים על צלחת גדולה 3 רביולי, סוחטים עגבניה מעל ומפזרים מעט מלח דק.
מוכן בתאבון

רוצים לקבל טעם ים-תיכוני? החליפו את באורגנו בזעתר טרי ואת הגבינת שמנת בלאבנה – אותם הכמויות בדיוק.

אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.

הכנתם.ן את הרביולי אורגנו וחלמון? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.

יש לכם חשק להכין עוד רביולי בייתי? אתם חייבים לנסות את הרביולי חמו הזה!

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

כיף לראותך! כנס/י לאתר

בואו והצטרפו אלינו לשיתוף המתכון שלנו!

העתק קישור