אופן ההכנה:
מערבבים את הקמח והמלח, יוצרים גומה, שופכים את הביצים פנימה, מערבבים ולשים במשך 12 דק׳ עד לקבלת בצק פסטה חלק – מכניסים למקרר עטוף בניילון נצמד למשך 30 דק׳.
מרדדים את הבצק לעובי 0.3 במכונת פסטה, מניחים עלי אורגנו במרווחים, מקפלים את הבצק על האורגנו ומרדדים בשנית עד לעובי 0.4 (דוגמא בסרטון)
שימו לב בכל שלבי רידוד הבצק של הפסטה יש לרדד במכונת הפסטה בהדרגתיות ובסבלנות שלב אחרי שלב של עובי הבצק – מהאופציה העבה ביותר עד העובי הדק.
מניחים לעלי פסטה לנוח בצד מכוסה במגבת או בקופסא אטומה (שלא יתייבש), טוחנים יחד את כל מרכיבי המלית ומעבירים לשקית זילוף.
חותכים מלבן מהפסטה המרודדת באורך 22 ס״מ, מזלפים מלית שיוצרת קן לחלמון, מניחים את החלמון במרכז הקן, מורחים עם האצבע מים מסביב למלית וסוגרים בעדינות עם מלבן נוסף של פסטה.
מהדקים היטב עם האצבעות וחותכים לריבועים של 10 על 10 ס״מ.
מרתיחים בסיר גדול, על אש גבוהה מים ומלח (מלוח כמו הים).
ברגע שהמים רתחו זורקים את הרביולי למים למשך 5 דק׳ בדיוק.
במקביל במחבת גדולה על אש בינונית מחממים את השמן זית – מיד שהפסטה מוכנה מעבירים למחבת לצריבה של 2 דק׳ בדיוק.
מגישים על צלחת גדולה 3 רביולי, סוחטים עגבניה מעל ומפזרים מעט מלח דק.
מוכן בתאבון
רוצים לקבל טעם ים-תיכוני? החליפו את באורגנו בזעתר טרי ואת הגבינת שמנת בלאבנה – אותם הכמויות בדיוק.
אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.
הכנתם.ן את הרביולי אורגנו וחלמון? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.
יש לכם חשק להכין עוד רביולי בייתי? אתם חייבים לנסות את הרביולי חמו הזה!