ברוכים הבאים לבלוג שלי

נעים להכיר
אני רובי מיכאל, בן 32 ,ממבשרת ציון. גדלתי בבית ממוצא כורדי, בית חם ופתוח שתמיד מלא במשפחה וחברים, בית שבו הכל סובב סביב אוכל טוב, ככה זה שכולן בבית בשלניות טובות – אימי, אחיותיי, דודותיי…

פולנטה כמו במסעדות

פולנטה כמו במסעדות הכי שוות! מתכון פשוט להכנה לפולנטה נהדרת עם שדרוגים של פטריות צלויות ואספרגוס - לא תאמינו כמה פשוט להכין את זה בבית

דירוג מתכון

0.0

שיתוף

מצרכים:

מתכון אספרגוס:

אספרגוס 😍 חמאה, שמן זית, שום, פלפל שחור, אספרגוס, לימון ומלח – ממיסים את חמאה, מקפיצים כ3 דק׳, מכבים את האש ומוסיפים לימון ומלח – מוכן


מתכון פולנטה

מצרכים:

• ½2 כוסות חלב
• ¾ כוס שמנת מתוקה 38%
• כוס מלאה קמח תירס לפולנטה
• 30 גרם חמאה
• כפית מלח (ניתן להחליף בכף של פרמז׳ן)
• ½ כפית פלפל שחור
• כף שמן כמהין

** מי שאוהב פולנטה דייסה פשוט להוסיף חצי כוס חלב ורבע כוס שמנת מתוקה בתחילת הבישול

*** מומלץ להגיש עם ראגו פטריות ואספרגוס מבושל (ניתן לראות אופן הכנה של הראגו סרטון אחד אחורה ושל האספרגוס בסרטון הבא)

אופן הכנה:

בסיר על אש נמוכה שופכים את החלב, השמנת ומביאים לרתיחה.
מוסיפים את הקמח תירס ומערבבים עד לספיגת הנוזלים.
מוסיפים חמאה, מלח, פלפל שחור ומערבבים.
לאחר ספיגת החמאה הפולנטה מוכנה.
בשלב זה ניתן להוסיף את השמן כמהין לערבב ולהוריד מהגז או לשפוך לפי ישירות בכלי ההגשה.
המרקם צריך להיות מרקם ענני ולא דייסתי (ראו בסרטון כשאני מרים את הכף מהסיר).

בתאבון 😍

אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.

הכנתם.ן? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.

ואם אהבתם את המתכון הזה לפולנטה, אתם חייבים לנסות את הפירה גורמה המושלם הזה.

ראגו פטריות

מצרכים:

• 30 גרם חמאה
• חבילה פטריות
• 5 ענפי טימין טרי
• ½ כפית פלפל שחור
• כפית שטוחה מלח

אופן הכנה:

סופר פשוט, על מחבת באש בינונית זורקים את כל המרכיבים יחד, מקפיצים כ3/4 דק׳ עד לספיגת החמאה בפטריות.
ומוכן

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

פוסטים שאולי יעניינו אותך

0.0/5
0.0/5

שניכנס לאזור האישי שלך