צפיות: 1597

קרפ צרפתי במחבת ביתי

רק לערבב כמה מצרכים פשוטים בקערה ויש לכם קרפ צרפתי משגע בדיוק כמו שמוכרים בקניון, לכם רק נשאר להחליט איזה תוספות תרצו מעל
קרפ צרפתי במחבת ביתי

מצרכים:

• כוס חלב (אפשרי עם תחליף חלב)
• 150 גרם קמח לבן מנופה
• 2 ביצים
• 2 כפות סוכר
• קורט מלח דק
• כפית תמצית וניל

להגשה:
* שוקולד למריחה שאוהבים
* פירות
* קצפת

אופן הכנה:

בקערה נשפוך את כל המרכיבים יחד ובעזרת בלנדר יד נערבב במשך 5 דק׳ עד לקבלת בלילה חלקה ונוזלית.
במחבת רחבה מורחים שמן בעזרת נייר סופג, שופכים מצקת של הבלילה ומטים את המחבת לכל הצדדים עד לקבלת שכבה אחידה של בלילה.
מדליקים את האש על להבה נמוכה.
לאחר שהקרפ מתנתק מהמחבת (אתם ממש תראו את זה) הופכים ומכבים את האש.
על המחבת החמה מורחים את השוקולד, מקפלים ומעבירים לצלחת הגשה.
בשלב זה היד חופשית להוסיף פירות, קצפות, קרמים, סוכריות וכל דבר המתחשק לכם.
בתאבון!

אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.

הכנתם.ן? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.

מחפשים עוד מתכונים מעולים לקינוחים אישיים? כל המתכונים שלי לקינוחים אישיים מחכים לכם ממש פה.

מה בא לכם לבשל?

דילוג לתוכן