אופן הכנה:
בקערה נשפוך את כל המרכיבים יחד ובעזרת בלנדר יד נערבב במשך 5 דק׳ עד לקבלת בלילה חלקה ונוזלית לקרפ צרפתי.
במחבת רחבה מורחים שמן בעזרת נייר סופג, שופכים מצקת של הבלילה ומטים את המחבת לכל הצדדים עד לקבלת שכבה אחידה של בלילה.
מדליקים את האש על להבה נמוכה.
לאחר שהקרפ מתנתק מהמחבת (אתם ממש תראו את זה) הופכים ומכבים את האש.
על המחבת החמה מורחים את השוקולד, מקפלים ומעבירים לצלחת הגשה.
בשלב זה היד חופשית להוסיף פירות, קצפות, קרמים, סוכריות וכל דבר המתחשק לכם.
בתאבון!
אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.
הכנתם.ן קרפ צרפתי? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.
מחפשים עוד מתכונים מעולים לקינוחים אישיים? כל המתכונים שלי לקינוחים אישיים מחכים לכם ממש פה.