ברוכים הבאים לבלוג שלי

נעים להכיר
אני רובי מיכאל, בן 33 ,ממבשרת ציון. גדלתי בבית ממוצא כורדי, בית חם ופתוח שתמיד מלא במשפחה וחברים, בית שבו הכל סובב סביב אוכל טוב, ככה זה שכולן בבית בשלניות טובות – אימי, אחיותיי, דודותיי…

בית ספר לקובה

חולמים לגלגל קובה ממש כמו סבתא?
בואו ללמוד איך להכין את הקובה המושלם בבית הספר הראשון והיחיד מסוגו בארץ ובעולם!

קרמבו סמורס

קרמבו סמורס! קרמבו ביתי מפנק במילוי מרשמלו שרוף
דירוג מתכון
0.0/5

בית ספר לקובה

חולמים לגלגל קובה ממש כמו סבתא?
בואו ללמוד איך להכין את הקובה המושלם בבית הספר הראשון והיחיד מסוגו בארץ ובעולם!

מצרכים:

8 ביסקוויטים פתי-בר
8 מרשמלו לבן (וניל)
3 ביצים L (רק חלבון)
20 גרם סוכר וניל (2 שקיות)
150 גרם סוכר (כוס סוכר)
חבילה שוקולד מריר
רבע שמן צמחי

אופן הכנה:

במשטח עבודה מניחים את הביסקוויטים, משפדים את המרשמלו ושורפים בגז.
מניחים את המרשמלו השרוף על הביסקוויטים.
בקערה גדולה שופכים מים רותחים, מניחים קערה מעל ושופכים חלבוני ביצים, סוכר וניל וסוכר.
מקציפים כ-6 דק׳ עד קבלת מרנג יציב ומעבירים לשקית זילוף.
מזלפים את המרנג על המרשמלו ומכניסים למקפיא למשך 20 דק׳.
בזמן הזה ממיסים שוקולד מריר יחד עם שמן.
מעבירים את הביסקוויטים לרשת ושופכים את השוקולד על המרנג באחידות. (שימו לב שהשוקולד לא חם והוא פושר)
בתאבון.

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

כיף לראותך! כנס/י לאתר

בואו והצטרפו אלינו לשיתוף המתכון שלנו!

העתק קישור