אופן הכנה:
במשטח עבודה מניחים את הביסקוויטים, משפדים את המרשמלו ושורפים בגז.
מניחים את המרשמלו השרוף על הביסקוויטים.
בקערה גדולה שופכים מים רותחים, מניחים קערה מעל ושופכים חלבוני ביצים, סוכר וניל וסוכר.
מקציפים כ-6 דק׳ עד קבלת מרנג יציב ומעבירים לשקית זילוף.
מזלפים את המרנג על המרשמלו ומכניסים למקפיא למשך 20 דק׳.
בזמן הזה ממיסים שוקולד מריר יחד עם שמן.
מעבירים את הביסקוויטים לרשת ושופכים את השוקולד על המרנג באחידות. (שימו לב שהשוקולד לא חם והוא פושר)
בתאבון.