אופן הכנה:
מפרידים את האוראו בעדינות, את הצד עם הקרם שומרים בצד ואת החצי השני מרסקים.
בקערה גדולה שופכים מים רותחים, מניחים קערה מעל ושופכים חלבוני ביצים, סוכר וניל וסוכר.
מקציפים כ-6 דק׳ עד קבלת מרנג יציב ומעבירים לשקית זילוף.
מזלפים את המרנג על האוראו ומכניסים למקפיא למשך 20 דק׳.
בזמן הזה ממיסים שוקולד מריר יחד עם שמן.
טובלים את הקרמבו ביתי בשוקולד ומוכן. (שימו לב שהשוקולד לא חם והוא פושר)
בתאבון.
אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.
הכנתם.ן קרמבו ביתי? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.
מחפשים עוד מתכונים מעולים לקינוחים אישיים? כל המתכונים שלי לקינוחים אישיים מחכים לכם ממש פה.