אופן הכנה:
בסיר זורקים את שיני השום ועליהם מים עד חצי גובה הסיר.
מביאים לרתיחה ומורידים לאש נמוכה למשך 15 דק׳.
חוזרים על הפעולה 3 פעמים.
מחליפים מים -> מרתיחים -> 15 דק׳ בישול והחלפת מים חוזר חלילה.
מי שרוצה לקבל טעם עדין יותר של השום יכול להרתיח כ-4 פעמים.
בסיר נקי שופכים שמנת, חמאה, חלב, פלפל, מלח ואת השום החלוט.
מביאים לרתיחה ומורידים לאש נמוכה.
טוחנים בעזרת בלנדר מוט עד לקבל מרקם חלק ואחיד.
ברגע שבועות האוויר מתקשות לעלות מקרקעית הסיר (דוגמא בסרטון) הקרם מוכן.
הקרם מתאים להגשת עללצד מנות שונות ומגוונות לפי רצונכם ואני אתן לדוגמא על פסטה.
שופכים את הקרם על פסטה שהכנו מראש ומפזרים בזיליקום קצוץ. (זה הזמן לפזר פרמזן למכורים)
בתאבון!
אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.
הכנתם.ן? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.
עכשיו שיש לכם קרם שום חלומי הגיע הזמן לכין את הפסטה!