ברוכים הבאים לבלוג שלי

נעים להכיר
אני רובי מיכאל, בן 32 ,ממבשרת ציון. גדלתי בבית ממוצא כורדי, בית חם ופתוח שתמיד מלא במשפחה וחברים, בית שבו הכל סובב סביב אוכל טוב, ככה זה שכולן בבית בשלניות טובות – אימי, אחיותיי, דודותיי…

פסטה קרם שום עדין

קרם שום בטעם עדין וממכר שהולך מושלם על פסטה, רביולי, ניוקי או כל מנה אחרת שצריכה רוטב עם טעמים עשירים ומפנקים

דירוג מתכון

0.0

שיתוף

מצרכים:

100 גרם שום קלוף
250 מ״ל שמנת לבישול 15% (אפשרי גם 9%)
35 גרם חמאה
חצי כוס חלב
חצי כפית פלפל לבן
כפית מלח
להרכבת מנה פסטה לדוגמא:
4 עלי בזיליקום טרי
פסטה מבושלת
**המלצה גבינת פרמז׳ן - כל המרבה הרי זה משובח.

אופן הכנה:

בסיר זורקים את שיני השום ועליהם מים עד חצי גובה הסיר.
מביאים לרתיחה ומורידים לאש נמוכה למשך 15 דק׳.
חוזרים על הפעולה 3 פעמים.
מחליפים מים -> מרתיחים -> 15 דק׳ בישול והחלפת מים חוזר חלילה.
מי שרוצה לקבל טעם עדין יותר של השום יכול להרתיח כ-4 פעמים.
בסיר נקי שופכים שמנת, חמאה, חלב, פלפל, מלח ואת השום החלוט.
מביאים לרתיחה ומורידים לאש נמוכה.
טוחנים בעזרת בלנדר מוט עד לקבל מרקם חלק ואחיד.
ברגע שבועות האוויר מתקשות לעלות מקרקעית הסיר (דוגמא בסרטון) הקרם מוכן.

הקרם מתאים להגשת על\לצד מנות שונות ומגוונות לפי רצונכם ואני אתן לדוגמא על פסטה.
שופכים את הקרם על פסטה שהכנו מראש ומפזרים בזיליקום קצוץ. (זה הזמן לפזר פרמזן למכורים)
בתאבון!

אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.

הכנתם.ן? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.

עכשיו שיש לכם קרם שום חלומי הגיע הזמן לכין את הפסטה!

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

פוסטים שאולי יעניינו אותך

0.0/5
0.0/5
0.0/5

שניכנס לאזור האישי שלך