ברוכים הבאים לבלוג שלי

נעים להכיר
אני רובי מיכאל, בן 33 ,ממבשרת ציון. גדלתי בבית ממוצא כורדי, בית חם ופתוח שתמיד מלא במשפחה וחברים, בית שבו הכל סובב סביב אוכל טוב, ככה זה שכולן בבית בשלניות טובות – אימי, אחיותיי, דודותיי…

קרם ברולה קרמל ב-4 מרכיבים בלבד

מתכון לקרם ברולה בטעם קרמל, קרם ברולה קרמל ב-4 מרכיבים בלבד שכל אחד יכול להכין בבית, קינוח מושלם לסוף של כל ארוחה.
דירוג מתכון
0.0/5

מצרכים:

6 חלומי ביצה לארג'
500 מ״ל שמנת מתוקה 38%
30 מ״ל / גרם מים
140 גרם סוכר
להגשה:
סוכר

אופן הכנה:

לפני תהליך הכנת הקרם ברולה קרמל מחממים תנור על 110 מעלות.
מפרידים חלמונים מהביצים לקערה גדולה.
בקלחת מביאים לרתיחה את השמנת, ברגע שישנה רתיחה שומרים חום השמנת על האש הכי נמוכה.
במקביל בקלחת נוספת, שופכים מים וסוכר עד לקבלת קרמל.
ברגע שישנו קרמל, מורידים את הקלחת מהאש, שופכים את השמנת החמה לתוך הקלחת של הקרמל בזהירות רבה, בהדרגתיות ותוך כדי ערבוב יחד עם מטרפה.
מעלים חזרה לאש את הקלחת, בעזרת כף מגרדים את שאריות הקרמל מדפנות הקלחת, ממשיכים לערבב עד לקבלת שמנת-קרמל אחידה.
מיד (כןכן שהשמנת חמה) שופכים בתהליך איטי וסבלני את השמנת-קרמל לתוך הקערה עם חלמוני הביצים תוך כדי ערבוב אגרסיבי עם מטרפה.
לאחד שאיחדנו את השמנת והחלמונים, מעבירים לצלוחיות, מניחים אותן במגש על מגבת.
מרתיחים מים, שופכים בעדינות לתוך המגש ומכניסים את הקרם ברולה לתנור למשך שעה.
מוציאים מהתנור, מכניסים למקרר למשך 3 שעות.
לפני ההגשה שופכים כף סוכר, ומפזרים באחידות לפי הדוגמא בסרטון.
מקרמלים את הסוכר בעזרת ברנר וקרם ברולה מוכן! בתאבון 🤍

אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.

הכנתם.ן את הקרם ברולה קרמל? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.

אהבתם את הקרם ברולה קבלו עוד מתכונים לקינוחים אישיים לחצו כאן

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

כיף לראותך! כנס/י לאתר

בואו והצטרפו אלינו לשיתוף המתכון שלנו!

העתק קישור